Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az álom jelenthet valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az álom jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Álmodtam egy csajról hogy nagyon jól megvagyunk és már szinte rákérdezhettem volna az álmomban hogy járunk e de nem.És a csajjal egyszer már jártam!És már nem nagyon szeret de én őt igen!Most ez az álom jelent valamit?

Segítsetek!

2009. aug. 8. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak "véletlenül álmodtál vele:P
2009. aug. 8. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam álmodni az exemmel de tudom nem lehet semmi már.Az álmoknak ne higyj csak naivvá tesznek!!!
2009. aug. 8. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben!
2009. aug. 8. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
álmodban az jelenik meg ami a tudatalattidat foglalkoztatja... szóval ennek csak az álomnak csak annyi a lényege h te még nem zártad le.. ennyi..
2009. aug. 8. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!