Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár lányával járás?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Tanít engem.2012. okt. 19. 19:38
1/9 anonim válasza:
Én egy ismerős pultosnőnek a lányával szexeltem.Még se volt probléma.
Viszont itt a suli miatt lehetne
2/9 anonim válasza:
nincs ebbe semmi... csak ne dobd a lányt még tanít aj anyja :)
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom. Még egy éve. Vicces volt,hogy a lányával jártam és közben tanított engem..,de az volt benne a legjobb,hogy nem is tudtam,hogy ő az apja így amikor mentünk hozzájuk,hogy bemutat nekik akkor teljesen ledöbbentem... :DDDD Amúgy hát engem szivatott inkább,mert troll tanár volt :D
4/9 anonim válasza:
nem igaz, h nincs benne semmi, igazából több hátránya van, mint előnye
de hát gondolom nem ez lesz az utolsó kapcsolatod, így aztán azt tanácsolom csak, h dobd be magad :) plusz egy tapasztalat
5/9 Fülünyúl válasza:
Az hagyján, hogy a tanár lányával, nálunk gimiben volt két srác, akik az amúgy csinos töritanárnőhöz jártak "korrepetálásra"... Persze ez nem volt nyilvános infó, de az egyikük maga kottyantotta el, hogy dugják a tanárnőt, hol ő, hol a másik srác megy hozzá. Persze végig szín jelesek voltak történelemből.
6/9 anonim válasza:
Én az osztályfőnököm lány unokájával ismerkedtem,és oda írt az unokája egy hozzászólást fb-n az egyik képemhez,másnap a tanár óra után magához hívott és mondta hogy ne közeledjek az unokájához...Pedig jeles vagyok,azóta utál engem,de titokban járunk már 3 hete :)
A tanárom meg bek-aphatja!
7/9 anonim válasza:
Kérdezd meg őt xD :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
8/9 anonim válasza:
Én tanárnőm lányával akartam járni,de nem jött össze.nagyon jónak tartom
9/9 anonim válasza:
Barátommal több, mint 17 hónapja vagyunk együtt. Apukája abban a gimiben tanár ahova mindketten járunk. 9.-10.ben fizikát és infot tanított nekem. Idén megkapta a matekot,filozófiát valamint továbbra is info tanárom. Én szeretem a helyzetet, legfőképpen azért mert elfogadnak olyannak amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!