Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyasszonya van. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonya van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk, én vagyok a lány. Neki menyasszonya van, de nagyon nézeget engem. Én belezúgtam, mielőtt megtudtam volna, hogy vőlegény. Még nem beszéltünk. Lesz még ebből valaha valami?
2009. aug. 8. 00:44
 1/8 anonim válasza:
Ha menyasszonya van, és még nem is beszéltetek, akkor szerintem próbáld elfelejteni őt. Ne bonyolítsátok fölöslegesen egymás életét.
2009. aug. 8. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem beszéltél vele az jó és ha mennyaszonya van akkor meg végképp!!!Felejtsd el mert csak bajt okozol majd magadnak..És akkor nincs kiút ..ne hagy hogy a "szemezés" elvakítson nem lesz semmí ..de ha neked annyíra kell akkor 11% -od van a másik csajnak89% szal haggyad mert magadnak okozol rosszat..:(ne haragudj de ez az igazság..
2009. aug. 8. 01:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért pont 11%?
2009. aug. 8. 01:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak úgy írta a 11 %-ot szerintem, de ez nagyon jogos, hogy neked csak ennyi. Max 1 éjszakás lehet köztetek, de megérné hogy tönkretegyed a házasságot?
2009. aug. 8. 02:16
 5/8 anonim ***** válasza:
hagyd békén. ne kavarj már bele mások életébe....
2009. aug. 8. 02:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ő nézegetett engem először, nem én őt. Másrészt miért nincs nekem olyan szerencsém, hogy miattam mondjon le valaki lányokat, csak engem lehet lemondani? Nem először fordulna elő. Szeretnék boldog lenni végre úgy, hogy én is szeretek, és nemcsak megalkuszom, hogy legyen valakim.
2009. aug. 8. 03:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Rengetek egyedülálló pasi van nem kell pont egy félig elkötelezett pasit kinézned. Mindenki szeretne boldog lenni az tuti...de nem mindegy milyen áron.
2009. aug. 8. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:

gondolj bele. menyasszonya van és téged nézeget. esetleg lemond a mensasszonyáról a javadra. majd amikor te leszel menyasszony, akkormajd mást kezd el nézegetni. és mész a levesbe.

ez a kapcsolat minden oldalról. gáz. keress egy egyedülállót.

2009. aug. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!