Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakított velem a veszekedések miatt hogy szerehetném vissza?
Nekem a baratom azt mondta h tudja h nem szeretm, es velem is veszekedesek miatt akart szakitani. Semmi mast nem tehetsz, en ugy szereztem vissza, h megigertem h tobbet nem veszekedek, nemcsak erte, hanem magamert is mert az nekem jo, es adjon egy eselyt, mert mindenki megerdemel egy masodik eselyt.
OT elfogadom ugy ahogy van, nem fogom megakarni valtoztatnbi(ez nagyon fontos naluk), es haverestol mindenestol elfogadom.
OSzinten nalam is meg mindig baj van a haverekkel, de azon dolgozom hogyan lehetne jobbitani.
Sajnos semmi joba nem viszi az egyik legjobb baratja, de meg mindig ugy erzem h o fontosabb nalam.Azzal is fenyegettem regebb h otthagyom s valasszon, de az se volt jo, mert csak engem bantott meg.
En is mostanaban is probalom megertetni vele, h nem birom ha ahavere fontosabb...de elfogadom ahogy van, szeretem ugy ahogy van, es a szabadsagot ismegadom neki amire szuksege van. Probald meg te is, ha akarod, en ezzel visszaszereztem, mert ugy beszeltem mint aki nagyon biztos a dolgaba. foleg a valtozasba!
Az en baratom mar depresszioba volt a sok veszekedes miatt, es mai napig fel, ezert hidegebb is vekem meg minden, de idovel remelem h jobbul a helyzetunk. attol meg szeretjuk egymast, es jol vagyunk.
ja ugyancsak en..es igen engem se szeretett, azaz o ugy erezte akkor, aztan idovel rajott, h nem nem szeret, hanem az idegessege jobban uralta mint a szeretete, es biztos itt is igy van.
Ha valtozol visszajon a szeretete.
Előző vok, lemaradt vmi fontos :)
Mindenkinek nagyon ajánlom Dr. Csernus Imre honlapján található videókat.
Regisztráció, majd bankkártyával lehet fizetni a videókért...érdemes megnézni mindet, de ha nincs időd, az előadások címei iránymutatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!