Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem a veszekedések miatt hogy szerehetném vissza?

Figyelt kérdés
2008. máj. 20. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Írj valamit hogy min veszekedtetek, és hogy ki volt a kezdeményező. Akkor könnyebben tudok segíteni.
2008. máj. 20. 19:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát legtöbbet a heverjain veszekedtünk....és ő ma ugy döntött hogy szakít velem..mert nem bírja hogy vezsekszünk..neki szabadságra van szüksége ezt mondta..és azt ismondta hogynem tudja hogy szeret-e...
2008. máj. 20. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszadó vagyok. Hát igazság szerint megérdemel téged ez a srác??? Ha lehet hogy nem szeret az már jót nem jelent. Meg gondolom azért vannak a haverokról a veszekedések, mert a barátod többet foglalkozik velük mint veled. Biztos hogy egy ilyen pasit visszaakarsz szerezni? Bár az jó pont nála hogy legalább elmondta őszintén h lehet h nem szeret... nem akar átvágni. Viszont így hogy már neked is bevallotta ezt nem hiszem hogy bármivel is visszatudnád szerezni.
2008. máj. 20. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a baratom azt mondta h tudja h nem szeretm, es velem is veszekedesek miatt akart szakitani. Semmi mast nem tehetsz, en ugy szereztem vissza, h megigertem h tobbet nem veszekedek, nemcsak erte, hanem magamert is mert az nekem jo, es adjon egy eselyt, mert mindenki megerdemel egy masodik eselyt.

OT elfogadom ugy ahogy van, nem fogom megakarni valtoztatnbi(ez nagyon fontos naluk), es haverestol mindenestol elfogadom.

OSzinten nalam is meg mindig baj van a haverekkel, de azon dolgozom hogyan lehetne jobbitani.

Sajnos semmi joba nem viszi az egyik legjobb baratja, de meg mindig ugy erzem h o fontosabb nalam.Azzal is fenyegettem regebb h otthagyom s valasszon, de az se volt jo, mert csak engem bantott meg.

En is mostanaban is probalom megertetni vele, h nem birom ha ahavere fontosabb...de elfogadom ahogy van, szeretem ugy ahogy van, es a szabadsagot ismegadom neki amire szuksege van. Probald meg te is, ha akarod, en ezzel visszaszereztem, mert ugy beszeltem mint aki nagyon biztos a dolgaba. foleg a valtozasba!

Az en baratom mar depresszioba volt a sok veszekedes miatt, es mai napig fel, ezert hidegebb is vekem meg minden, de idovel remelem h jobbul a helyzetunk. attol meg szeretjuk egymast, es jol vagyunk.

2008. máj. 21. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:

ja ugyancsak en..es igen engem se szeretett, azaz o ugy erezte akkor, aztan idovel rajott, h nem nem szeret, hanem az idegessege jobban uralta mint a szeretete, es biztos itt is igy van.

Ha valtozol visszajon a szeretete.

2008. máj. 21. 12:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Kösziszépen a válaszokat de nekem a barátom nem akar visszajönni hozzám....hiába mondom, neki hogy megváltozok meg minden ő nem akar....:((((((((((((((((((((Ienkor mit csináljak?
2008. máj. 21. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
hat szerintem hagyj idot neki es ha akkor sem akkor jobb ha elfelejted. tudom nehez mert en is hasonlo cipoben vagyok h szeretnem visszaszerezni de mondjuk nalunk o masmiatt szakitott. ugy gondolta h nem eleg tokeletes hozzam... a fene sem erti a fiukat...
2008. máj. 22. 08:59
 8/10 anonim válasza:
Rég rossz, ha valaki ki is mondja, h nem szeret...nézd, el kell fogadni. Nem akar Téged. Pont. Le kell zárni a kapcsolatot. Persze nem veszekedéssel, nyugodtan elmondani neki, h ez meg ez meg ez miatt már nem szeretlek. Nem tudok rád felnézni, mert pl. a haverjaid fontosabbak, én meg nem kapok tőled semmit...
2010. júl. 15. 15:33
 9/10 anonim válasza:

Előző vok, lemaradt vmi fontos :)

Mindenkinek nagyon ajánlom Dr. Csernus Imre honlapján található videókat.

[link]

Regisztráció, majd bankkártyával lehet fizetni a videókért...érdemes megnézni mindet, de ha nincs időd, az előadások címei iránymutatóak.

2010. júl. 15. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mewgoldódótt e problémád, de én most pont ilyen cipőben járok :( 2 napja szakított velem a párom,mert kiidegelem.GYomoridege van ha velem beszél, nem érzi jól magát, mert veszekszem vele. Azt mondta neki így nem kellek.De mindig hozzá fűzi szeret,nehéz lesz elfelejtenie, de azon lesz,mert nyugalomra vágyik, és ez fontos a fárasztó napjai után.Most én sem tudok szerintem többet tenni,mint ráhagytam, és várok. ha hív akkor szeret,ha nem akkor uralkodott rajta a haveri társaság,mert nekem végeredményben a veszekedéseim a haverjai miatt voltak.Hétvégéket velük töltötte többnyire ivászattal,meg stb. én ezért másztam a nyakára.Már bánom,de szeretném kijavítani.Azt hiszem én várok. majd hív. Remélem de aztán ki tudja, lehet a nyugalom fontosabb neki,mint hogy néha jó,néha össze veszünk. ha valaki tud valamit segíthet nekem is :( SZomorúan várom a telefonját :(
2010. aug. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!