Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van, hogy udvariasság, meg minden, de elvárható ez egy kapcsolatban?
De jó hogy az én barátnőm nem vár el semmi ilyesmit, istenem KÖSZÖNÖÖÖM!!!!!!!!
Egyébként meg elég gáz , nemtudom én már a helyedbe már lehet szakítottam volna akármilyen jó is a csaj.
Van valami abban,amit írtok.
Bár nekem nincs sok tapasztalatom párkapcsolat terén,ő viszont azt mondta,hogy az előző barátai nem háborodtak fel ilyesmiken.
5 pár cipő?Az sok??
A mekinél pedig jóval színvonalasabb éttermek is léteznek, úgyhogy szerintem nem a lány kér sokat, csak úgy tűnhet az adott helyzetben.
5 pár cipő igen(nyári sportcipők,ott van még csizma,szandál,magassarkú...stb,ezeket nem számoltam bele),de kínai boltra rá se nézünk mentalitás,
meg az egyik legyen Nike,a másik Puma.....stb
Az eszedbe sem jut, hogy nem vagytok egymáshoz illőek? Ez később is nagy problémák forrása lehet. Felvállalod?
,
Ja meg,folyton nekem mondja,hogy a lakásba ez kéne,az kéne( pl:Bútor,normális asztal,székek,néztem neki vaterán,garnitúrát,de nem!Ő
a Praktikerből akar,szinte ugyanolyan volt mint a vaterás,
különbség? 20 ezer forint,meg hogy alig,de használt.
Persze venni nem tud,mert most úgy nincs pénze,csak nagyon szeretne,de a 20 ezres cipőjét 2 napja vette.
Jó,tudom hogy nem normális,de szeretem.
Viszont úgy érzem ettől még a végtelenségig nem tudom elviselni.
Mond azt neki, hogy elvesztetted a munkádat, és nézd meg mi a reakció...
Lehet, hogy azonnal ki is ábrándulsz belőle.
Amúgy lehet, hogy az exei megvették neki a dolgokat, de már nincsenek vele...
Nem várnám el a páromtól hogy ő vegye a cuccaim... Elég nagy pofátlanság szerintem. Arra 20-25 éves koromig ott vannak a rokonok meg jómagam. MC Donald-snál színvonalasabb helyek meg sokszor olcsóbbak mint a Meki :D
HA téged ez zavar mondd meg neki, ne a pénz miatt legyen már veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!