Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendben van, hogy udvariasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van, hogy udvariasság, meg minden, de elvárható ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Adott 1 fiú,és 1 lány,mindkettő dolgozik,a lány kicsit többet keres,és az igényei,kicsit nagyobbak, a MC Donalds-nal,tehát színvonalasabb étteremben szeret enni,viszont elvárja,hogy mindig a fiú fizessen,vagy felhozza,hogy ilyen ruha,meg olyan ruha kéne neki,a fiú viszont 2 éve egy cipőbe jár,magára van hogy sajnálja a dolgokat,a csajnak meg 5 pár cipője van.

2012. okt. 19. 10:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

De jó hogy az én barátnőm nem vár el semmi ilyesmit, istenem KÖSZÖNÖÖÖM!!!!!!!!

Egyébként meg elég gáz , nemtudom én már a helyedbe már lehet szakítottam volna akármilyen jó is a csaj.

2012. okt. 19. 10:30
 22/34 A kérdező kommentje:

Van valami abban,amit írtok.

Bár nekem nincs sok tapasztalatom párkapcsolat terén,ő viszont azt mondta,hogy az előző barátai nem háborodtak fel ilyesmiken.

2012. okt. 19. 10:32
 23/34 anonim ***** válasza:
ez egy érdekkapcsolat a részéről. ilyet nem játszunk. ki kell dobni.
2012. okt. 19. 10:34
 24/34 anonim ***** válasza:

5 pár cipő?Az sok??

A mekinél pedig jóval színvonalasabb éttermek is léteznek, úgyhogy szerintem nem a lány kér sokat, csak úgy tűnhet az adott helyzetben.

2012. okt. 19. 10:36
 25/34 A kérdező kommentje:

5 pár cipő igen(nyári sportcipők,ott van még csizma,szandál,magassarkú...stb,ezeket nem számoltam bele),de kínai boltra rá se nézünk mentalitás,

meg az egyik legyen Nike,a másik Puma.....stb

2012. okt. 19. 10:40
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem 30 pár cipőm van és mindegyikhez illő táska akkor rajtam már totálisan kiakadtál vna... xD Én vagyok a 25/N :D
2012. okt. 19. 10:41
 27/34 anonim ***** válasza:

Az eszedbe sem jut, hogy nem vagytok egymáshoz illőek? Ez később is nagy problémák forrása lehet. Felvállalod?

,

2012. okt. 19. 10:42
 28/34 A kérdező kommentje:

Ja meg,folyton nekem mondja,hogy a lakásba ez kéne,az kéne( pl:Bútor,normális asztal,székek,néztem neki vaterán,garnitúrát,de nem!Ő

a Praktikerből akar,szinte ugyanolyan volt mint a vaterás,

különbség? 20 ezer forint,meg hogy alig,de használt.

Persze venni nem tud,mert most úgy nincs pénze,csak nagyon szeretne,de a 20 ezres cipőjét 2 napja vette.

Jó,tudom hogy nem normális,de szeretem.

Viszont úgy érzem ettől még a végtelenségig nem tudom elviselni.

2012. okt. 19. 10:46
 29/34 anonim ***** válasza:

Mond azt neki, hogy elvesztetted a munkádat, és nézd meg mi a reakció...

Lehet, hogy azonnal ki is ábrándulsz belőle.

Amúgy lehet, hogy az exei megvették neki a dolgokat, de már nincsenek vele...

2012. okt. 19. 10:50
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem várnám el a páromtól hogy ő vegye a cuccaim... Elég nagy pofátlanság szerintem. Arra 20-25 éves koromig ott vannak a rokonok meg jómagam. MC Donald-snál színvonalasabb helyek meg sokszor olcsóbbak mint a Meki :D

HA téged ez zavar mondd meg neki, ne a pénz miatt legyen már veled.

2012. okt. 19. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!