Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy egy ápolt, stílusos, szép nő, vagy egy szintén ápolt, stílusos, jóképű pasi egyedülálló huszonévesen már évek óta?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
utolsó: de az okos hapsik pedig nem viselik el, ha a nőjük is okos, netán okosabb. Biztos van kivétel én de én nem vienlnám el pl. :)
2012. okt. 19. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:
A tízesnek írnám, hogy sokban egyet értek veled, de a válaszod stílusából arra asszociálok, hogy kissé tapintatlan lehetsz. Egyébként nem értem, hogy miért nem abban a körökben mozogsz, ami neked megfelelő?
2012. okt. 19. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Én keresem a nagy ő-met egy okos és szimpatikus nő személyében, emellett a munkám is fontos!
2012. okt. 19. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:
A nő túl jó, túl magabiztos, ha akár könnyen felszedhető, akkor is mocsok nehéz megtartani kategoria. Ilyennel hosszútávra nem sokan vállalnák be, hiába mindenki őt akarja. Fordítva is igaz, de a nők azért nem így állnak annyira szerintem ehhez hozzá. A pali meg azért van egyedül, mert lelki problémákkal küzd, nem szeret pofára esni, ahhoz túl nagy az önbecsülése, és inkább a biztos szexet választja kockázatok nélkül /fizetős lányok útján/ minthogy belebukjon esetleg egy udvarlásba, mert a lányak más véletlenül a zsááánere.
2012. okt. 19. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
5 ös! azért ez nem igaz általánosságban, hogy dugni bármikor tud egy fickó, ha jól is néz ki, igényesen, átlagnál jobban na. Mert ha neki is van egy igényszintje, és azok a lányok, akik tényleg amellett ,hogy szépek, intelligensek, megérnek annyit, hogy ne adják magukat ingyen, és az ezen kívüli slepp szutyok kategoriával meg nem áll le, akkor nem fog dugni az életben sem, ha ezeknek meg nem kell valamiért mégse.
2012. okt. 19. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Helyesírás feltétel miatt bebukni egy nőnél az kicsit gáz, a nő oldaláról gáz. Én sem tudok mai napig helyesen írni teljesen, mégis van két középfokú nyelvvizsgám meg egy egyetemi diplomám, tehát a leghülyébbek közé nem sorolom okkal magamat! Csak ezért nézzen le egy nő, mert anno arra az egy tantárgyra általánosban, hogy nyelvtanóra nem figyeltem, főleg mert egy unalmas állat volt aki oktatta, azért kár pálcikát törni felettem szeritnem. Így is tudni kell rálátni a dolgokra. sokan sznobok, borzasztóan, és a helyesírás miatt degradálnak. Szomorú...
2012. okt. 19. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért a te helyesírásodat ne hasonlítsuk össze a "fijammal", vagy a "szereccel". Én erre gondoltam. Meglátom, és feláll a hátamon a szőr is. Nem kell nyelvész professzornak lenni, de ha már ilyen alapvető dolgok zavarnak valakiben, sajnos nem tudok továbblépni vele, hogy esetleg a fantasztikus személyiségét megismerjen. Habár, tapasztalatból mondom, de ezek az emberek egyszerűek, mint a tök, és igen, adtam nekik is esélyt, de a hideg kirázott tőlük, ahogy az életet látták, ahogy az érzelmeket (ha annak lehet nevezni) megélték. Nem vagyunk egyformák, nem egy súlycsoport. Ezért vannak a gyengébbek, akik összeállnak, mert nekik jó az is, és vannak azok, akik igyekeznek megtalálni a hozzájuk mind külsőleg, mind erkölcsileg, mind agyilag passzoló társukat.
2012. okt. 19. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes! Csak így tovább! A lényeg, hogy legyenek elvárások!
2012. okt. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!