Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le vele?
Nincs erre szabály, meg illik-nem illik.
Ha mindketten szeretnétek akkor történjen meg.
Ha te szeretnéd már, beszélj vele.
Három dologtól függ igazából.
1. Korotoktól.
2. Volt-e már mindkettőtöknek szexuális kapcsolata.
3. Milyen szinten van a kapcsolatotok. (Igazából itt azt kéne tudni, h ő vajon azért nem mutatja ki, mert szintén az a kérdés motoszkál benne, hogy illik-e vagy még nem, vagy azért mert még nem is akarja.)
hoha a korom +20as ;D
persze volt mind akettőnk valakivel .:)
Már egy hónapja??? És még mindig nem??? Ez hihetetlen!!! És még együtt vagytok komolyan???
Reméltem, kamu a kérdés...
3. vagyok, akkor bocsi, félreértelmeztem a dolgot. :D
Az egy hónap nem olyan vészes szerintem, de hogy hazaküldött, az tényleg elég különös. :/ Lehet, hogy mégiscsak meg kéne beszélni vele.
20 évesen tényleg fura...
Az meg, hogy éjjel hazaküldött ??
Illetlenség is, de biztos oka volt rá. Ezt az okot azért csak jó lenne tudnod...
Ideje lenne beszélgetnetek.
Na, ez tényleg fura, hogy hazaküldött.
OK, ha pl. fáradt volt, és nem akarta volna, hogy félreértsd, de ezt is megbeszélhette volna veled, hogy nem lesz semmi, de nyugodtan aludj itt.
Ha engem elzavarnának, akkor nekem ott azonnal meg kellett volna, hogy magyarázza, vagy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!