Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tolerálod azt, ha a párod más nőkkel/pasikkal társalog?

Figyelt kérdés

Gondolok itt közösségi oldalakra,telefonra.Esetleg tegyük fel korábban amikor ti összekaptatok,ő megismerkedett egy-kettővel, akikkel azóta is beszél.

Kort és nemet is írjatok légyszi!

2012. okt. 18. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs párom, de ez mindig attól függött ő milyen ember...ha tudtam hogy az illető igazából nem flörtöl csak a csjaok értik félre, akkor tudtam hogy semmi gond, ha csak beszélget az brkinek elnézhető...
2012. okt. 18. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Kizárólag száraz anál.
2012. okt. 18. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyan illetőkkel beszélne,akivel volt vagy lett volna valami csak nem úgy alakult. :S
2012. okt. 18. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok féltékeny tipus, az se zavarna ,ha begrana egy köztes ékelő a viszonyunkba, de az kimondottan idegesített mindig is,ha nagy a társasága, mindenki felé oly nyitott, talán nem tudnék vele elég időt tölteni, nem férnék eleget a közelébe, ha állandóan másokkal pofáznak.
2012. okt. 19. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szoktam olyan haverjaimmal beszélgetni, akikkel régebben majdnem összejöttem vagy esetleg kicsit kavartunk is (csak randizás, hülyülésig jutottunk el) és páromat nem zavarja, mert bízik bennem és bízhat is, mert nem érdekel más pasi rajta kívül.

És ő is szokott beszélgetni ilyen lányokkal és nem mondom, hogy nem vagyok icipicit féltékeny :P (szerintem annyi kell is), de tudom, hogy engem szeret és haverkodni lehet. Had ne kössük már láncra egymást :S ÉS ami legfontosabb: mindent megbeszélünk és tudunk egymásról, szóval nem félünk :)

2012. okt. 19. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére én még ilyen helyzetben,nem voltam! Az én barátomnak nagyon sok lány barátja van és csinálnak közös programokat is sűrven,de mivel bízom a barátomban,így nem vagyok féltékeny rájuk és tudom,hogy csak barátok ha Ő azt mondja! 21/L
2012. okt. 19. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nos, az egészhez NO COMMENT, mert egy mosolyszünet után már megy máshoz, akkor elmegy a vérbe....
2012. okt. 19. 01:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem sosem zavart, ha a párom más lányokkal beszélget, vagy viccelődik. Még azt se bántam, ha visszafogottan, incselkedően flörtölnek, amennyibe teljesen megbízom benne. Én is szeretek más pasikkal flörtölni, de csak ártatlan flört szintjén. Ez megemeli az ember önbizalmát akkor is, ha egy kapcsolatban van, szerintem nincsen benne semmi rossz.

21L

2012. okt. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!