Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy csinálnátok ezt?
Egyik eladóval kezdünk így jó viszonyba lenni, szerintem, bár még nem beszéltünk, de jó fejnek tűnik.
Hogy lehetne köztünk jobb viszony? Mert elég jó fejnek tűnik, de nem tudom ő is szívesen ismerkedik másokkal, főleg lányokkal. Csak most olyan jó lenne új emberekkel is ismerkedni, vele meg már látásból meg van a dolog.
Szóval, hogy kezdjek hozzá? Ő már szólt hozzám egyszer, megkérdezhetem legközelebb, hogy hogy van vagy ilyesmi? Személyesen még nem nagyon barátkoztam, csak suliban :D
24 Lány
De miért a "Suzukit" adtad meg kulcsszónak???? :D Suzukinál dolgozik, vagy Suzukival jár, vagy netán Japán az illető és Suzukinak hívják? :D
Na de, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Pontosan mit is akarsz tőle? Párkapcsolatban álltok jelenleg? Ha függetlenek vagytok, és úgy érzed keresi a társaságodat akkor add alá a lovat! Ha csak ismerkedni akarsz vele, vele akkor viselkedj ahhoz mérten és tudasd vele, hogy mi a helyzet! Ha meg komolyabban tervezed/terveznéd vele, akkor csináljatok valami közös programot. Pl.: pizzázás, mozi, séta..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!