Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ti mit csinálnátok?
A barátom...mikor kettesbe vagyunk vagy az én barátaimmal akkor nagyon kedves velem...De ha az ő haverjajival akkor hozzám se szól :( Néhány haverja előtt persze igen de a nagyrésze előtt nem.:C Nagyon fáj...
ui.: Nagyon szeretem nem akarom hogy vége elgyen
1.
Nem feltétlen kell ehez fiatalnak lenni. Nekem 22 éves pasim volt ilyen. Sőt. Ő ha hpzzám is szólt, lekezelő volt és bunkó. Kettesben meg "ügyülübügyülü" meg minden
Jaj:( Hát ez tényleg nem túl jó. Velem még nem volt ilyen szerencsére, de nagyon rosszul esne.
Hát szerintem ha nem lehet vele megbeszélni, akkor ne találkozz azokkal a haverjaival.
megvédeném én is a kérdezőt
nekem a párom 25,én 22,és nálunk is ez van
barátok,ismerősök előtt velem is máshogy viselkedik
Tapasztalataim szerint,így akarnak menőzni.
Bár lehet a társasággal is baj van,mert sokszor leszólják az embert,ha kedves,tisztelettudó a párjával,mondván hogy "papucs'!
Meg erről lehetne még beszélni,sokaknál az is menő,ha persze egyáltalán nincs ott a barátnő,hogy úgy beszélnek egymásközt a párjukról,h "de megbactam az asszonyt az este!"
Nekem is volt olyan konkrétan,hogy a párom,meg a haverjai kártyáztak,én sosem kártyáztam,és eleinte szerencsétlenkedtem,ő meg lecseszett előttük,hogy "de hülye vagy!"
Bár ők rendesek voltak,mert kiálltak mellettem,hogy "még sosem játszott,ne oltsad már!"
Azóta engem ugyan hívhat játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!