Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy egy gyönyörű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy gyönyörű,10/10-es lánynak nincs barátja?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, még mielőtt félreértenétek, hanem az egyik barátnőmről. Tényleg gyönyörű, csinos, ráadásul normális, tipikusan olyan lány, akit szerintem a legtöbb fiú imádna.
2012. okt. 18. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 8-as válaszolóval.
2012. okt. 18. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez a 10/10 relatív, kinek mi. Nem kell érzéketlennek, vagy túl válogatósnak lenni ahhoz, hogy ne találjon fiút. Magamból indulok most, és én nem vagyok gyönyörű, hanem átlagos. A napokban leszólított egy srác egy bevásárló központban, és az azonnali reakcióm a bezárkózás volt, nem ismerkedek könnyen. Pedig nincs most senkim, és szimpatikus is volt a srác. Tehát nem volt probléma, vagy akadály, hanem csináltam én, mert nem tudom elképzelni, hogy csak leálljak ismerkedni, beszélgetni. Nem könnyű velem megismerkedni, mert ha túl is lendülök a kezdeti fázison, akkor is tartom a két lépés távolságot, amíg meg nem ismerem eléggé, stb. Nem tudom a barátnőd milyen, mert azt nem írtad le, csak a külsejét, de ha visszahúzódó, akkor lehet az is a gond. És nem kell rögtön arra gondolni, hogy flegma.
2012. okt. 18. 22:04
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
válogatós biztos.. meg nem ba*ik.. az meg nem kell senkinek!
2012. okt. 18. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem talált még olyan fiút akivel egy hullámhosszra került. Nincs ebben semmi furcsa. Nekem csak 17 évesen volt először barátom és akkor is csókolóztam először... Mindenki csodálkozott hogy ez hogy lehet hisz tök csinos vagy meg mittudomén. Nem mindenkinek megy ez olyan könnyen és gyorsan. Nyilván ő is olyan fiút akar aki nem a külsőségek miatt szereti.
2012. okt. 18. 22:45
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tartom magam 10-esnek, de sokan azt mondják, hogy főnyeremény vagyok. Nem akarok pasit, ilyen egyszerű. Mindenkit elutasítok. Nem vagyok kapcsolatfüggő és nem szeretnék olyannal járni, akibe nem vagyok szerelmes. Szerelmes pedig nehezen leszek. Ráadásul nagyon magamnak való vagyok, illetve szeretem a szabadságomat és a saját életemet, amit még nem nagyon szeretnék mással megosztani. Volt már kapcsolatom, de úgy éreztem, mintha kalitkába zártak volna. Jobb nekem egyedül! 21/n.
2012. okt. 18. 22:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Nézd, fiú vagyok és ezt a kérdést az én legjobb barátom is feltehette volna rólam pontosan ugyanígy. Rengeteg lány álmodik rólam, nagyon sokan pályáznak rám. Mindenki azt hiszi, hogy én már rég nem vagyok szűz, mert ilyen külsővel, kisugárzással nem lehetséges az, hogy egyben maradjak, pedig az vagyok, mert fontos nekem. De nekem vannak belső értékeim, elveim, amik szerint én élek, így én a megfelelő lányt keresem, akivel letudom élni az életem. Nem mindegy, hogy kivel jövök össze.

Nem lehet, hogy a barátnőd is bizonyos elvek szerint él és nem talált még olyan fiút, aki megfelelne ezeknek? Írtad, hogy normális, tipikus olyan, akit mindenki kedvelne, én is egy tipikus, normális fiú vagyok, akit minden lány kedvelne, de épp ezért nem adom csak úgy oda magam bárkinek, úgy gondolom jogosan elvárhatom, hogy ugyanilyen barátnőm legyen és ő is.

(most ne azt vegyétek le kérlek, hogy egy egoista állat vagyok, aki ide jött fényezni magát, nem ezen van a hangsúly)

2012. okt. 18. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem is ilyen 10/10-es lánynak tartanak mindig. Mégsem volt barátom 8 éven keresztül. Hogy miért? Mert mással voltam elfoglalva, nem pasiztam, nem érdekeltek, jó volt pasik nélkül. Már van valakim, de néha úgy érzem egyedül jobb volt. Nem függni senkitől. Nem korlátoz senki semmiben... jó érzés szabadnak lenni. Nem is értem miért keres mindig mindenki görcsösen párt magának, mikor egyedül jobb.
2012. okt. 19. 00:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz, hogy számokban mèrjük egymást, de az meg mèg rosszabb, ha saját magadról vagy ilyen vèlemènnyel.

De ha már 10/10esek, akkor: szerintem az a legjobb, hogyha mindenki tisztába van a saját adottságaival ès nem úgy tesz mindenkinek, mintha 'nem nèzne ki jól', 'nem lenne jó tanuló' stb. Mert egy 10/10es ember kb ilyen. Mindenben brillírozik. Van ilyen ember? Nincs!

Ha a ti szemetekkel nèznènk a dolgot kedves elõzõk, mindenki 10/10es lenne a földön! :)

Bocsi az offèrt!

2012. okt. 19. 07:46
 19/24 anonim ***** válasza:
18-as: 15-ös vagyok. Nos, én úszó vagyok, a testem ennek megfelelő, arányos arcvonásaim vannak, szép fogaim, a suliban a legjobb tanulók között voltam mindig, az egyik legnehezebb egyetemre járok, közkedvelt és még gazdag is vagyok, szóval hiszem azt, hogy valakinek biztos jó party lennék. Viszont ez a számokba mérés... Relatív, mert az egyiknek lehet, hogy én tetszem, a másiknak meg lehet, hogy egy másik lány és én nem...
2012. okt. 19. 10:35
 20/24 anonim ***** válasza:

19-es, valami stikli pedig van, különben nem érezted volna szükségesnek ezt leírni, mivel a kérdéshez teljesen irreleváns. Valahonnan visszajelzést vársz, hogy te tényleg ilyen jó vagy.

Én írtam, hogy nem talál senkit méltónak maga mellé. Úgy látom, sokan el is fogadják. Na ezt a véleményt a tapasztalataim alapján írtam, mert az én 10/10-es lányismerőseim tényleg ezért egyedülállóak.

Kérdezgetem őket, akkor mondogatják, hogy "nincsenek magas elvárásaim, egyszerűen nem találkoztam még olyannak, aki tetszene". Érdekes módon majd mikor összejönnek valakivel, az úgy néz ki, mint a "tökéletes" férfi. A tökéletest itt úgy értsétek, hogy a média által megszabott tökéletes. Rózsaszín póló, csillag belenyírva oldalt a hajba, redős napszemüveg, csillogó karkötő, szolizott bőr, stb.

Szép dolog a szerelem. :)

2012. okt. 19. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!