Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tanácsolnátok? (Kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problem? kérdése:

Ti mit tanácsolnátok? (Kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés
Én és a párom már lassan 5éve együtt vagyunk,F 21 N 22éves már majdnem 4éve együtt élünk,és állandó a feszültség ő elvárná hogy jegyezzem el és vegyem feleségül én még ezt korainak tartom, és ezt nem érti meg folyamatosan ezzel megy az idegeimre.Ő vidéken lakik és a szüleit folyamatosan látogatja heti szinten elvárja menjek vele, én édesanyámhoz viszonylag közel lakom de én is szeretnék nála tölteni egy-egy hétvégét ezt kb másfél havonta tehetem meg ,semmit nem csinálhatok egyedül folyamatosan elvárja mindenhova együtt menjünk. Hogy ha én közlöm hogy nem szeretnék vele menni akkor kiakad üvöltözik őrjöng,hogy mekkora egy szemét vagyok folyamatosan anyámat szapulja kis apróságok miatt hogy minek idézem "ugat bele az életünkbe" nagyon féltékeny típus folyamatosan ellenőriz nézegeti a telefonomat az internetes előzményeimet ,kivel beszéltél telefonon stb..... Már teljesen kivannak az idegeim úgy érzem teljesen összetörtem. Köszönöm ,hogy elolvastátok.

2012. okt. 18. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:

próbálni megoldani a problémákat, de ha nem megy, akkor szépen elköszönni és tovább lépni

akár elkeserítelek, akár nem, ez így szokott lenni a kamasz szerelmeknél, amik ilyen-olyan okok miatt hosszúra nyúlnak

összetörtél...nincs értelme benne maradni szerintem, még nagyon fiatalok vagytok, nem húsz éve házasok

ez is egy lépcsőfok, h ide leírtad a problémádat

2012. okt. 18. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Idegben élni biztos hogy nem jó,de nem jövök a szokásos "akkor hagyd el szöveggel!",mert nem látok bele a kapcsolatotokba,és te tudod hogy szereted e még annyira,hogy találjatok erre valami megoldást.

Beszéld meg vele,hogy miért szapulja anyudat,miért ilyen féltékeny,neked ez rosszul esik.

Ha nem adsz rá neki tényleg okot,akkor csak abbahagyja,én is sokáig féltékeny voltam,de ha rájöttem hogy nincs okom rá,akkor abbahagytam.

Szerintem menjetek el valamerre csak ketten,és mellőzzétek egy pár napra a családot,meg a gondokat,és foglalkozzatok egymással!

2012. okt. 18. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha az anyámat szidni merné valaki ok nélkül, akkor 100% hogy lapátra tenném abban a minutumban.
2012. okt. 18. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én őszintén sajnállak... "Tudom" mit érezhetsz, az én párom is ilyen, csak fiúba, és teljesen megőrülök. Már érzem, hogy vége, mert mindig mindenért le vagyok szidva és megharagszik rám, meg még nekem legyen bűntudatom. Mindig van jobb, csak erő kell a változtatáshoz. :)
2012. okt. 18. 21:39
 5/7 Hanariko ***** válasza:
ez most komoly? nekem egyértelmű hogy szakítás. szid téged, szidja az anyádat, őrjöng, ellenőriz, telefonodat előzményeidet kémleli gyakorlatilag nincs életed.
2012. nov. 1. 19:46
 6/7 anonim válasza:
Hat teny, hogy a csaj nem egy konnyu eset...lehet, hogy meg korai volt az osszekoltozes..az meg raert volna, mert lehet, hogy ez az o reszerol felporgette az esemenyeket! Szerintem is korai meg a hazassag...siman raersz meg minimum 4ev mulva is...Szerintem ami bant teged azt magyarazd el neki, es probald ravezetni, hogy valtoztasson. Ha ugylatod, hogy sehogy sem megy akkor egy megoldas maradt, a szakitas, ami nem konnyu. DE lenne egy fontos kerdesem, nemis az h szerelmes vagye bele, mert szerintem az a nagy langolo szerelem 5ev utan mar azert eltunik, hanem h: Szereted?
2012. nov. 1. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem.
2012. nov. 2. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!