Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tanácsolnátok? (Kicsit hosszú lesz)
próbálni megoldani a problémákat, de ha nem megy, akkor szépen elköszönni és tovább lépni
akár elkeserítelek, akár nem, ez így szokott lenni a kamasz szerelmeknél, amik ilyen-olyan okok miatt hosszúra nyúlnak
összetörtél...nincs értelme benne maradni szerintem, még nagyon fiatalok vagytok, nem húsz éve házasok
ez is egy lépcsőfok, h ide leírtad a problémádat
szia!
Idegben élni biztos hogy nem jó,de nem jövök a szokásos "akkor hagyd el szöveggel!",mert nem látok bele a kapcsolatotokba,és te tudod hogy szereted e még annyira,hogy találjatok erre valami megoldást.
Beszéld meg vele,hogy miért szapulja anyudat,miért ilyen féltékeny,neked ez rosszul esik.
Ha nem adsz rá neki tényleg okot,akkor csak abbahagyja,én is sokáig féltékeny voltam,de ha rájöttem hogy nincs okom rá,akkor abbahagytam.
Szerintem menjetek el valamerre csak ketten,és mellőzzétek egy pár napra a családot,meg a gondokat,és foglalkozzatok egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!