Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a lányok?
A helyzet az, hogy iwiw-en próbáltam barátkozni, ismerkedni lányokkal (lakóhely szerint kerestem), az adatlaján olyanok voltak írva, hogy szívesen ismerkedik, vegyék fel az ismeretlenek is msn-re, majd ott megismerkednek stb. Írtam neki egy levelet, hogy szeretnék beszélgetni vele, barátkozni, ismerkedni, elolvasta, de nem írt vissza, felvettem msn-re, akkor vagy nem igazol vissza, vagy ha visszaigazol és ráírok, akkor megint nem ír vissza semmit.
Már jó pár alkalommal írtam levelet, de mindig ez van, hogy nem írnak vissza.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csináljak, vagy mit csinálok rosszul. Nem társat keresnék, csak barátokat, de egy társ is jó lenne.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Először is: az iwiw nem társkereső. Én csajszi vagyok, és nekem is írogatnak idegen pasik...nem is írok nekik vissza. Lehet, hogy nem tetszel nekik (más az esetük), vagy van pasijuk, vagy egyszerűen ellenzik az iwiw-en, h társkeresőnek használják.
De ami biztos: én általában ha kapok ilyen levelet és megnézem apasi képét stb. és ha nem fog meg, v nem tetszeik igazán, nem írok neki.
itt az egyik levelem:
Nézelődtem -városnév-, és megtetszettél szeretnék veled megismerkedni, barátkozni..
Megnéztem a Klub tagságaidat, megláttam, hogy szeptembertől ugyanabban a kollégiumban leszünk, jó lenne valahogy összefutni veled.
Sok mindent leírtál magadról, amik közül megfogott egy pár dolog.
Egyenlőre ennyit írok, ha úgy látod, akkor visszaírsz, Én remélem :P
Várom a válaszodat
miért etetitek? nem jössz be neki, ennyi a lényeg.
ha sok lánynak nem jössz be, valószinűleg benned van a hiba- keress más kaliberű lányokat.. ne csak a legszebbeket...
szánalmas a neten ismerkedni. rohadt idegesítő, hogy fiúk állandóan írogatnak v felvesznek msn-re a megkérdezésem nélkül. lehet akármilyen jófej, helyes, okos, aki neten ismerkedik az nálam tiltólistás. ennyi.
én se írok vissza, vagy elküldöm az anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!