Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 36 éves nő 16 éves fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves nő 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés

Fb-n megismertem egy nőt akivel nagyon szeretjük egymást!

Még semmi nem volt köztünk!

Ti mit gondoltok róla?

16/f

2012. okt. 17. 16:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Sok.
2012. okt. 17. 16:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Cigányok vagytok?
2012. okt. 17. 16:22
 3/23 anonim ***** válasza:
ha akarod akkor mért ne? legalább 20éves korodra már tapasztaltabb leszel szex terén, mint egy 30 éves
2012. okt. 17. 16:22
 4/23 anonim ***** válasza:
És 30 éves korodra pont kapuzárás.
2012. okt. 17. 16:24
 5/23 anonim ***** válasza:
jesszus
2012. okt. 17. 16:28
 6/23 anonim ***** válasza:
Még semmi nem volt köztetek, de nagyon szeretitek egymást? Nem paradoxon ez egy kicsit?
2012. okt. 17. 16:29
 7/23 anonim ***** válasza:
48%

mit láthat egy 30 éves nő egy 16 éves kisgyerekbe.. ez rejtély..

ti dolgotok..

hogy más mit gondol az ne érdekeljen sose.. lényeg hogy nektek jó legyen.

2012. okt. 17. 16:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ööööööö...

35 éves nő vagyok. Magamból indulok ki: ennyi idősen már van annyi eszem, hogy nem hiszek az fb-s ismeretségekben, csak a való életben történt dolgokban. És ennyi idősen már arra is van eszem, hogy hozzám egy 16 éves srác még nagyon-nagyon gyerek.

Én nem tudom, hogy ha tényleg 36 éves nővel beszélgetsz fb-on, akkor az ilyeneket hogy nem tudja magától? Fura.:/

2012. okt. 17. 16:32
 9/23 amarena válasza:

Jééézus! Annyi ilyet látni az utcán, idpsebb nő, fiatalka fiúcska. Szörnyű és beteges látvány. Mintha az anyjával lenne...

Sosem értettem az ilyet. Szerintem szánalmas mindkét fél részéről az egész. A nő részéről, mert rászorul a fital fiúkra, mert már nem kell csak a kanos, röptében a legyet is kamasz fiúkra és ez ilyen korú fiúknak szinte majdnem indegy csak lyuk legyen. Nyugodtan lehet támadni, de sztem ne álszenteskedjünk. Mindenki tudja, hogy erről szól az egész. Azzal a dologgal nincs problémám, hogy a két fél között akár 10-20év is, de csak is a férfi javára. Nekem 17évvel idősebb párom van, látszatra max 8-10év van közöttünk és nem nézünk ki "furcsa párnak".

A véleményem, h keress legalább korodbeli vagy nem 20 évvel idősebb nőt.

23L

2012. okt. 17. 16:38
 10/23 A kérdező kommentje:

nem vagyunk cigók!

és amúgy jó nekünk(főleg ha több is lenne!)

am meg fontos vagyok neki!

2012. okt. 17. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!