Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy a barátom itt aludjon?

Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja leszünk együtt, 16 már elmúltam rég, a barátom a 20.-at tölti lassan. A szüleim nagyon szeretik, sőt, szinte a fiuknak tekintik őt. Viszont akárhányszor kérdeztem anyát mindig azzal jön, hogy még csak 16 vagyok. Több barátnőmnél is ott aludhat már a barátja, nálam miért nem? :( Az együttalvásnak nem feltétlenül a szexről kell szólnia, annyi eszem meg van, hogy nem akkor csinálom amikor itthon vannak. Ettől függetlenül anya tudja hogy lefeküdtünk, semmi problémája nincs vele, de hogyan tudnám rávenni? A külön szobát javasolja, de úgy mi értelme annak ha itt alszik? :( Segítsetek légyszi :))

2012. okt. 16. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szén-monoxid?
2012. okt. 16. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
kábítsam el őket? morbid humor :)
2012. okt. 16. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
hipnózissal próbálkozz, vagy autopszichogén szuggesztióval
2012. okt. 16. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
jajj légyszi komoly válaszokaaaat :) vevő vagyok a humorra is de rájuk csak komoly dolgok hatnak :((
2012. okt. 16. 21:51
 5/8 kicsiZoli ***** válasza:
52%
16 évesen még bőven gyerek vagy. Ha az én lányom jönne ilyennel én sem engedném neki. Majd ha 18-at betölti lehet róla szó. A srácot aki a 16 éves lányomat meghuzná simán lelőném. :D
2012. okt. 16. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:
bíznak benne annyira hogy tudják, hogy nem ejt teherbe.... konkrétan anyámmal barátok, mindenről beszélgetnek, stb.
2012. okt. 16. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én odaálltam, és közöltem, hogy szeretne ha itt aludna.. kicsit húzták a szájukat, mondták hogy még gondolkodnak, én mondtam, hogy én nagyon szeretném, de gondolkodjatok nyugodtan, aztán másnap azzal jött anyum, hogy majd elnefelejts megágyazni, meg törölközőt stb. előkészíteni :D állati boldog voltam ^^
2012. okt. 16. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
istenem de örülnék én is neki :) csak tudod annyiszor elutasította már :(
2012. okt. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!