Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*rrá verhetek egy nőt, ha megérdemli (férfi vagyok)?
Én nem azt gondolom, hogy a gyengébbik nemre nem emelünk kezet. Én azt gondolom, hogy se nő, se féerfi ne emeljen kezet a másikra. Nekem ez a legalja. Én egyszerűen magamat nem érzem oylan alacsony szinten szellemileg, hogy AKÁRMIRE erőszakkal válaszoljak. Akármire. Sem kijózanító pofont sem semmit nem adnék egy másik embernek. Én türelmes vagyok és tudok beszélni. Igazán végtelen a türelmem főleg ha arról az emberről van szó aki társamnak választottam. Ha pedig arról van szó, hogy valami olyat tett, ami számomra lesúlytó, inkább csöndben továbbálnék, nem üvöltöznék, nem pofozkodnék. Pofozkodjanak a vajdaságban meg a kis etnikumokban. Értelmes embernek érzem magam semmit nem így fogok megoldani az életben.
2009. aug. 7. 14:14
Mondom,itt nálunk nem létezik ez a fogalom hogy gyengébbik nem. Hülyeség...azt kap amit kell olyankor.
2009. aug. 7. 14:37
13:59 mondjuk azért, mert elég nagy lenne a különbség aközött, ha én adnék egy pofont neked meg ha te. Én alig érnélek fel, feleakkora erővel sem tudnék ütni, azonnal 1 kézzel le tudnál engem fogni. Viszont ha te adnál nekem a hatalmas izmos férfi kezeddel..... Hát pontosan ezért, gondolkozni kéne a biológián!
2009. aug. 7. 15:27
Ismét egy tökéletes példa arra, amit említettem: a fal mögé búj valaki, mert az megvédi... Nő ugyanúgy tud nagyot ütni, és különben sem az a lényeg, hogy mekkora az erő, hanem hogy hol ér találatot.
Visszatérve mondjuk: szeretett nagyszülő urnája ott pihen a nagyszobában, nem lett kivive temetőbe meg sehová - csak egy példa -. Te ideges vagy valamin, nem vagy hajlandó lenyugodni, mindenestül lelököd a földre. Ebben a helyzetben még mindíg azt mondanád, hogy ne üsselek meg és hajtsalak el? Meglehet, mert "te vagy a gyengébbik nem tagja", de én meg erre azt válaszolom: ha nem vagy képes lenyugodni, felnőttként viselkedni, nem hogy nő nem vagy, EMBERként se nézek rád, úgyhogy utána jöhet feljelentés, az már nem érdekel, de igenis tanuld meg fájdalom árán, hogy talán máshogy kellett volna viselkedned!
2009. aug. 7. 15:55
Én akármilyen ideges is lennék nem lökném le a nagyanyád urnáját, szóval ez számomra nem jó példa. És soha nem ütnélek meg máshol, mint az arcod. Ha megcsalnál, akkor esetleg tökön rúgnálak, de az más helyzet:D Én mondjuk tányérokat se törnék, és nem dobálnék semmit, akármilyen ideges is vagyok. Szóval nálam azzal érnél el eredményt, ha lefognál, leszorítanál az ágyra és még 1-2 percig próbálkoznék kiszabadulni, aztán rájönnék, hogy semmi esélyem meg kifáradnék és lenyugodnék, aztán menne tovább minden a megszokott kerékvágásban úgy, hogy senkit nem kellett "szarrá verni" hozzá. Ennyi:D
2009. aug. 7. 16:08
Namármost szerintem, aki olyan hülye hogy egy oylan dilinyóssal jön össze aki urnákat töröget szét, az meg is érdemli azt a dilinyóst. Mert oylan nincs hogy egy iylen szinten hisztis nőnél te nem tudod előre, hogy mire vállalkozol, nagyon jól tudhattad bizonyára, hogy hisztis természete van. A másik meg, hogy én nem hiszem el, hogy ok nélkül kezdett törni. Kíváncsi lennék a másik oldalra.
És igenis VAN gyengébbik nem mint olyan, talán ha néha odafigyeltetek volna biológián akkor ezt tudnátok magatoktól. Nagyon nem mindegy hogy egy férfi üt egy nőt, vagy fordítva. És de igenis tessék már különbséget tenni, mert VAN. Aki szerint nincs az egyszerűen nagyon primitív. És igen egy VALÓDI férfi ne úgy oldja meg a dolgokat hogy lekever egyet a nőnek, még urnahajigáláskor sem, mert az nem férfi, az ott vesztette el a tökeit, ahol megütötte a nőt. Aki nem bírja a hisztit az ne legyen hisztis nővel és kész.
2009. aug. 7. 17:40
Inkább hagyja el, ha megutálja.
2009. aug. 7. 22:22
Melyik volt az a kérdés?:O
2009. aug. 7. 22:23
Ha bunkón viselkedik a másik, bármilyen nemű, én csak azért is kulturáltabb lennék nála. Még mindig ott lehet hagyni, vagy levegőnek nézni.
2009. aug. 7. 22:26
Abban a kérdésben nem az volt a válaszok többsége, hogy én halálra vertelek volna, hanem az, hogy én dobtalak volna.
2009. aug. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések: