Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sz*rrá verhetek egy nőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz*rrá verhetek egy nőt, ha megérdemli (férfi vagyok)?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:03
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ja, és le is lettem ott pontozva...
2009. aug. 7. 13:21
 12/31 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, lehet lepontozni stb, de ha a halott rokonaimat, szeretteimet ócsárolná valaki, szobámban lévő örökségeket vágná hozzám, tuti, hogy helyben szétrugnám a fejét...
2009. aug. 7. 13:22
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
soha ne üss meg egy nőt se!!! egy igazi férfi nőre nem emel kezet! ezt jegyzed meg!
2009. aug. 7. 13:33
 14/31 anonim ***** válasza:
20%
Sztem nyugodtan verd meg,egyenjogúság van,kinem szarja le hogy nő. Itt a vajdaságba így megy. A nőknek kuss van.
2009. aug. 7. 13:33
 15/31 anonim ***** válasza:
11%
Nő vagyok ha egy férfi kezet emelne rám még akkor is ha épp csak egy kicsi hibát követtem el akkor az már számomra nem lenne többé férfi a szememben. Illetve mennék feljelenteni. Nem érdekelne, hogy ő csak kijózantításból vagy bármi más okból csinálta. Ha pl: megcsalnám a barátomat (AMIT NEM TESZEK MIVEL SZERETEM) akkor jogos lenne a szakítás. Az igazi férfi inkább így rendezi le a dolgokat ha olyat követett el a barátnője. Ez a véleményem. Ha akarsz pontozol engem nem érdekel. Akkor is ez marad a véleményem.
2009. aug. 7. 13:41
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem értesz, én maximálisan egyetértek veled. Olvasd el a nagy kommentemet az első oldalon.
2009. aug. 7. 13:43
 17/31 A kérdező kommentje:
13:33-mas, nagyon rossz lehet nálatok.
2009. aug. 7. 13:44
 18/31 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy a t***, ki van ezzel, hogy "igazi férfi nőre nem emel kezet". De most komolyan... Ott rikácsol előttem 20 percen át, elmondja mindennek a szüleimet, őseimet, rokonaimat, összetör közben 1-2 dolgot, én meg bámuljak rá és mondjam azt: oké drágám? Ezt most komolyan képzeled? Ha azt mondanád ilyenkor neki, hogy takarodjon el, még jobban el kezdene üvölteni.. Kap egy kib@szott nagy maflást, aztán eltakarodik magától. Minden egyes hülye liba ezen a földön ezzel védekezik: gyengébbik nem így meg úgy.. Ugyanúgy lehet járni önvédelmi oktatásokra, lehet megtanulni karatézni vagy akármi. Ti is meg tudnátok védeni magatokat ha egyedül vagytok! Ez az egész egy nagy félreértés, arra vonatkozott, hogy indok nélkül - pl nem főzött, nem jött ide segíteni feltakarítani a gyerek haverjának a mocskát nem számít - nem illedelmes megütni egy nőt. Nagyon szomorú, hogy a mai világban minden 15 éves cs1tri ezzel a dumával jön, hogy kezet emelt rá a barátja, holott csak megcsalta őt, nem a világ vége. Még mi leszünk lecseszve azért is, mert lépünk valamit ellene? Összes "nő" nézzen már magába.. Ha van indok, igen nyomós, akkor miért csak a nők keverhetnek le egy pofont nekünk? Miért csak ők ordibálhatnak és vághatnak a fejünkhöz mindenféle baromságot? Mi is emberek vagyunk, nem kell holmi x 100 éves kitalált, szavakból felállított falak mögé bújkálni.. Mindenki azt kapja amit megérdemel!

Tévedés ne essék, én sem ütök meg nőt alapból, mert nem vagyok az a fajta.. de ha KIÉRDEMLI, nem fogok könyörögni neki, mert AZ a gyengeség, ha elfogadjuk a másik által állított hazugságokat csak AZÉRT, hogy CSÖND legyen...

2009. aug. 7. 13:59
 19/31 anonim ***** válasza:
72%

Én egész a mai napig azt mondtam,h nincs olyan,h megütünk egy nőt.Ma rá kellett jönnöm,h igenis van,amikor jobb egy józanító pofon,mint valami baj.

A szitu:

20 éves házasság,az elmúlt egy évben megy a féltékenység a női részről.Már mindenkiben veszélyforrást lát,közben a férfi soha nem csalta meg,de előtte sem volt az a félrelépős típus.25 éves barátságokat akar tönkretenni stb.A férfi közli,h ez így nem mehet tovább,vagy térjen észre vagy váljanak el.A nő közli,h ő kifekszik a vonat elé,ha a pasi elhagyja.Ezt megelőzték irateldugdosások,állandó féltékenységi jelenetek.A vége az lett a vonat alá fekvős jelenetnek,hogy a férfi felpofozta a nőt.Miért?Hogy észhez térjen.Utána 1-2 hétes különköltözés van,és most mindketten elgondolkoznak az életük értelméről.

Ez nem azt jelenti,hogy valakit agyba főbe kell verni,vagy állandóan.Nem.Én azon a véleményen vagyok,hogy ha valaki hisztizik,és már próbálta értelemsen,és nagyon elmérgesedik a viszony,akkor lehet 1 pofonra szükség van,de "szarrá verni" az egy kicsit erős.

Egy 22 éves nő

2009. aug. 7. 14:08
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező én veled vagyok :) mert igenis létezik olyan nő aki igényli a verést!
2009. aug. 7. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!