Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam el?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam,és még nem kérdeztem tőle hogy szeret-e,de ha megkérdezném félek hogy azt mondaná hogy Utál.Mondtam neki hogy azt csinálhatja velem amit akar,tetszett neki a dolog és azóta fogdoz.Így szeretni fog? (Mondtam neki hogy szerelmes vagyok belé és meglepődött.)2012. okt. 16. 16:44
11/51 A kérdező kommentje:
MI????????
2012. okt. 16. 17:02
12/51 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a kérdésed, van egy fiú,a kibe szerelmes vagy, és megmondta neki, hogy azt tehet veled, amit akar, és te ettől azt várod, hogy majd beléd fog szeretni. Ehhez csak annyit fűznék, hogy attól még, hogy lefekszel vele, vagy orálisan kielégíted, nem lesz szerelmes beléd, csak jól kihasznál, utána pedig vagy eldob, vagy pár kalandra kellesz még neki, de utána új barátnő után fog nézni.
13/51 anonim válasza:
téged most kivégzünk mert boszorkány vagy!
14/51 A kérdező kommentje:
FIGYELJ! 10 éves vagyok és nem fogom sehogy se megdugni.
2012. okt. 16. 17:16
15/51 anonim válasza:
Na, várj, akkor te egy 10 éves kislány vagy, akinek tetszik egy fiú az osztályból? Ez nem kamu? 10 évesen még gyerekek vagytok. Szerelmesek lehettek, de ez akkor is olyan gyerek-dolog
16/51 A kérdező kommentje:
WTF? Ez komoly,nem gyerek-dolog xD . Figyelj egy rohadt értelmes választ akartam,nem azt hogy hogy fogom megdugni... Annyit kérdeztem hogy HOGYAN CSÁBÍTSAM EL?
2012. okt. 16. 17:21
17/51 anonim válasza:
Könyörgöm, 10 évesek vagytok. 10 évesen még ne csábítgassátok el egymást O.o
És mi ez a WTF-ezés?? A mai kicsik tényleg nagyon furák...
18/51 A kérdező kommentje:
KI VAGY TE?!
2012. okt. 16. 17:23
19/51 anonim válasza:
Valaki, akinek ez a mai világ igen furcsának tűnik.
20/51 A kérdező kommentje:
kan vagy?
2012. okt. 16. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!