Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy szeressen?!
Figyelt kérdés
Lány vagyok tizenvalahány éves. (Nem mondom meg mennyi) És a padtársamba vagyok szerelmes,és nem tudom hogy mit csináljak. Mondtam neki hogy szeretem. MIT CSINÁLJAK?!2012. okt. 16. 14:47
2/11 anonim válasza:
Mondjuk mond meg neki,hogy tetszik.
Ő érez valamit?
Hívd el sétálni vagy ilyesmi.de ha nem mered írd le egy cetlire órán és add oda neki
3/11 anonim válasza:
áá nem csak 10,5 lehetsz :)
mond neki h i love you :)
5/11 A kérdező kommentje:
Órán teljesen rámászok.Nem tudom hogy mit mondjak neki, hogy elcsábítsam.
2012. okt. 16. 14:54
6/11 anonim válasza:
Azért, hogy szeressen, nem tudsz mit tenni :)
Légy vele kedves, és ha látod rajta, hogy idegesíted, akkor hagyd.
Hívd el sétálni, közös programra.
Ő közeledett feléd valahogy?
7/11 A kérdező kommentje:
Csak hülyeségből közelebb jött,meg megkérdezte hogy kanos vagyok-e,mondtam hogy igen és ő nevetett. Nem akarom elhívni,úgyse jönne el sehova.Főleg szakadó esőbe.Kedves soha nem tudok lenni csak romantikus vagy szenvedélyes :D Meg most hogy legyek vele kedves?....
2012. okt. 16. 15:06
9/11 A kérdező kommentje:
Nem, mert kérdeztem tőle hogy sexelünk-e,de azt mondta hogy nem :(
2012. okt. 20. 11:12
10/11 anonim válasza:
Mit vársz ha 11 évesen ilyent kérdezed.
És menj tanulni de tudod azt tankönyvből kell nem a k*rvák szent könyvéből :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!