Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2férfit szeretek! Meddig húzható ez?

Figyelt kérdés
Van egy párom messze külföldön melózik, féltékenykedett, veszekedett velem borzasztóan sokat és nem mentség de aztán egy srâccal eléggé összemelegedtem! Ez már több mint 1hónapja tart! Egyik sem tud a másikról! 2 facebook, 2kapcsolat egyik sem publikus az én ismerőseim számára így még nem buktam le! A páromat is szeretem,hozzá valamiféle lelki kapocs fűz, ha szakítanék nagyon fájna, a másik srác ia ott van őt is testileg nagyon és lelkileg is szeretem! Lehet hogy csak a párom hiánya vagy csak szeretet hiány, de választani nem tudok, arra várok hogy az egyik hibázzon egy nagyot! Mert annak lapàt! Viszont mi lesz most? Hazajön a párom 1 hetet lesz itthon! A másik sráccal minden este gépezek most nem fogok tudbi, telefonszámomat is gyorsan lekell cseréljem mert hiv vagy nem tudom, félek hogy lebukok na meg a másikat sem akarom elveszíteni de mégis rajta csattan ez a hèt! Mit találjak ki? Találkozni tudok vele! Viszont az esti net és teló nem fog menni!
2012. okt. 16. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor lenne őszinte és korrekt ha mindkettőnek megmondaná mit csinált. Ez sokat segítene a fejlődésében is. De nem hiszem hogy meg fogja tenni.
2012. okt. 16. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Ameddig a pasijaid f@rka!

(Már ha hagyják , hogy egyáltalán közelíts hozzájuk)

2012. okt. 19. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!