Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire telhetetlen valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire telhetetlen valaki, ha csak 4 dolgot kér a nőktől?

Figyelt kérdés

Kezdem felkúrni magam azon hogy mennyi, az álszent ember, akik mindig próbálnak keresztbe tenni annak, aki boldogabb tőlük.

Nekem nem volt még csajom, és egyszerűen azért mert bárhova megyek részeg csajokat látok csak, és undorodok minden lánytól.

Mennyire nagy elvárás az a mai világban hogy egy lány:

ne igyon, legyen szép, ne legyen víziló, és legyen egy kis esze.

#MIÉ
2012. okt. 15. 23:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
na egoista, az ami pont NEM vagyok.
2012. okt. 16. 00:39
 12/20 A kérdező kommentje:
ja és bocs, rosszul fogalmaztál, akinek nem kellek az nem ribi, hanem az aki átbäsz, meg kihasznál, féltékeny, szemem előtt mással smárol miközben ismerkedünk, meg ilyenek.
2012. okt. 16. 00:40
 13/20 anonim ***** válasza:
úristen :o hol élsz?:O vannak azért rendes lányok. Póbálj meg itt ismerkedni, írj rá arra aki szimpi :)
2012. okt. 16. 01:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Csak annyira és pont annyira nagy elvárások ezek, mint ha a lány azt várja el, hogy a párja például legyen jóképű, magas, izmos, intelligens, legyen egzisztenciája. Vagy kinek mik az elvárásai. Nem vagy telhetetlen, csak vagy találsz valakit, aki úgy felel meg az elvárásaidnak, ahogy te is az övének, vagy nem. Gondolom, előbb-utóbb összejön, sok sikert!
2012. okt. 16. 01:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nézd kedves kérdezõ:),én megértem,hogy mit szeretnél,és teljes mértékben igazat adok neked.Nagyon nehéz kifogni egy ilyen csajt,:) de nem lehetetlen.Elsõ a jelleme ami elárulja milyen is valójában nagyjából a csaj.Sajnos jól látod egyre inkább ez a züllött,elvadúlt stílus üti fel a fejét a tinik körében(tisztelet a kivételeknek),amit én sem nézek jó szemme, sõt irritállnak az utcán ha ilyeneket látok,és értelmetlen számomra,hogy mi lehet jó az ilyen szintü közhelyes viselkedési formának.Pff nem tudom,szerintem nõ létemre én is leragadtam annál az etikánál amit mint nevelést megkaptam.Innen nem offolok.Remélem megtalálod azt aki tényleg tisztelni fog magadért és igen büszke tudsz lenni majd rá,és önmagatokért fogjátok szeretni egymást.Az átverések,kihasználások idõvel megbosszúlják magukat.Te emiatt ne szomorkodj.Bízz,és legyél optimista. :)
2012. okt. 16. 01:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyira örülök, hogy nem vagyok tini.

Körülöttem a nők 90% pont olyan, mint amilyenre te vágysz.

Ha kis értelmi színvonalat vársz el a lánytól, akkor remélem beléd is szorult sütnivaló.

Bár amilyen stílusban feltetted ezt a kérdést, erősen kétlem.

2012. okt. 16. 06:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Keress tovább, nem mindenkinek a pia meg a drog az életcélja. Vannak tanult és "szép" emberek is!
2012. okt. 16. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, drága csillagbogár, de általában a művelt, értelmes nőknek antipatikus az, ha a mondat második szava, idézlek: "felkúrni".

Furcsa a stílusod, engem első körben taszítana, tehát a te szótárad szerint én egy ribanc vagyok, semmi baj, szuverén egyénként jogod van azt gondolni, amit szeretnél, ám ez visszafelé is így működik.

A tizenévesek körében is csak azokat a lányoknak lehetsz a zsánere, akik a parkban iszogatnak, tépnek, vagy lövik magukat, ha a való életben is olyan mondatszerkezeteket használsz, mint itt.

Az elvárásaiddal kapcsolatban:

ne igyon: oké, de mi van, ha ő is csak alkalmakkor iszik? Ahogy te.

Legyen szép: nos a szépség relatív.

Ne legyen víziló: fair enough.

Legyen egy kis esze: a majomnak is van egy kis esze.

Magad sem tudod, mit szeretnél, mert fogadni mernék, hogy szembe jönne veled egy szőke hajú, csillogó kék szemű, 90-60-90-es testalkatú lány, rád mosolyogna, de a kezében egy korsó sör lenne, nem küldenéd el. Mert mi van, ha alkoholmentes?

2012. okt. 16. 10:34
 19/20 anonim ***** válasza:

1. Én el soktam menni sörözni a barátaimmal, de ez nem jelenti azt, hogy négykézláb mászok haza mindne hétvégén. Nem kéne leírni azt, aki alkalmanként becsíp egy kicsit, nem az ivással van baj, hanem a mértékkel - vagy annak hiányával.

2-3. Nem vagyok különösebben gyönyörű és vékony sem (bár azért talán víziló sem), de van akinek tetszem.

4. Van eszem: sokat olvasok, nyitott vagyok, el tudok igazodni a világban stb és emellé doktori iskolába járok.

Vannak ilyen lányok, csak lehet, hogy nem jó helyen keresed őket. Kicsit fura, hogy mindenhol részeg emereket látsz. Amúgy lehet, hogy az is baj, hogy nincsenek barátaid, mert a barátokon keresztül sok új embert meg lehet ismerni. Vagy a munkahelyeden nincs valaki? Vagy milyen helyekre szoktál még eljári? Valami edzőterem, szórakozó hely, kiállítás, mittomén. :) Esetleg ilyen helyeken is próbálhatsz ismerkedni.

24/n

2012. okt. 16. 11:11
 20/20 anonim ***** válasza:

"mással smárol, miközben ismerkedünk..."

Már ne haragudj, de szíve joga ezt tenni:) Ezt férfiként mondom! Ha mással smárol miközben ismerkedtek, akkor a hiba az Ön készülékében van: nem tekint rád férfiként! Ezzel pedig szerintem nincsen semmi baj, mivel joga van eldönteni, hogy ki tetszik neki, és ki nem. Sőt továbbmegyek, ez még csak nem is a te hibád. Egyszerűen ezt dobta a gép. Nem tudsz mást tenni, mint elfogadod, és keresel mást. Persze először barátok sem ártanak, hiszen ők be tudnak mutatni az ő barátaiknak stb., így szinte exponenciálisan tudod bővíteni az ismerősi körödet. Enélkül elég nehéz boldogulni párkapcsolati téren. Ragadj meg minden lehetőséget új emberek megismerésére. Pl mostani barátnőmmal egy olyan buliban ismerkedtem meg, ahol a 77 emberből egyetlen egyet ismertem, az egyik születésnapost, aki meghívott engem. Gondolkodás nélkül elmentem, hiszen nem harapnak az emberek, valakihez majdcsak tudok pár szót szólni:D Igazam lett, szerencsére. neked is hasonlóan kellene viselkedned. Nem szabad undorodnod minden lánytól, miért nem adsz nekik esélyt? Lerí rólad, ha valakiről negatív véleményed van, ha pedig ez igaz az össze slányra, akkor nem csoda, hogy sikítva menekülnek előled. Ki szeretne egy olyan ember közelében lenni, aki érezhetően utálja??:D Lazíts egy kicsit:)

2012. okt. 16. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!