Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk és megütött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és megütött a férjem, hogy reagáljak? Hagyjam el?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 22:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Üdítővel.
2012. okt. 15. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
És én még azt hittem az én pasim gyerekes... O.o
2012. okt. 15. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha sörrel megérteném, de üdítővel!? Áh, nem ér az annyit, ha kóla volt akkor még jót is tettél.

Azzal értek egyet, aki a gyerekeiteket félti. Jó úton haladtok hogy elk*játok az életüket.

2012. okt. 15. 22:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek, 3 éve vagyunk együtt és ezen a témán vitázunk.
2012. okt. 15. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így veszekedtek, akkor az már verés nélkül is elég ok, hogy váljatok. Amúgy meg ne nevezze magát férfinak, aki megüt egy nőt. Persze leönteni sem éppen szép dolog. 21/L
2012. okt. 15. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a szerencse, hogy nincs gyerek. Ne is legyen, maradjatok együtt, aztán balhézzatok. Így nem teszitek tönkre két másik, talán normális ember életét.
2012. okt. 16. 00:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért elsősorban azt nézik, hogy az ember nő, és csak másodsorban azt, hogy ember. Igenis vannak esetek, amikor egy nő megérdemel egy kiadós pofont. Gondolok én most arra, amikor gyakorin olvastam, hogy a részeg feleség elkezdte rugdalni a gyereket... Mégis kioktatták ott is a férfit, hogy "nőt megütni bűn".
2012. okt. 16. 02:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Először nézz magadba. Ha ezek után úgy érzed nem érdemelted meg a pofont, akkor ne gondolkodj tovább.

Szerintem neki ugyanez járhat a fejében: Hagyjam el?

Egyikőtök sem rendezte jól a helyzetet az fix.

2012. okt. 16. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:

A 17-es hozzászólása jogos. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy a nők hímes tojások, akikhez egy ujjal sem szabad hozzáérni. Ők persze karmolhatnak és pofozkodhatnak, miközben pofátlanul visszaélnek a nőt nem ütünk meg című közhely mögé bújva.

Nagyon sok olyan nő van, aki nem csak, hogy pofont, de egy jó kiadós verést érdemelne. Egy pofon még nem a világvége, abba senki sem halt még bele. Érdekes, ha egy kisgyerek hülyeséget csinál és az anyja, apja jól nyakon vágja, akkor senki sem akad ki.

2012. okt. 16. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!