Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan pasi, aki normális, és hosszú távú kapcsolatot akar?
Figyelt kérdés
Én már annyit csalódtam, hogy kezdem föladni a reményt... :-(2012. okt. 15. 15:54
11/26 anonim válasza:
Letezik, nezz szet a baratzonadban...
12/26 anonim válasza:
14/26 anonim válasza:
Neked mit jelent, hogy "normális"?
Mert én a saját besorolásom szerint "normális" vagyok, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy a te definíciód szerinti "normális" kategóriába is beletartozom.
Valamint azt is meg kellene határozni, hogy mi számít hosszú távú kapcsolatnak, mert ez sem feltétlenül egyezik.
15/26 anonim válasza:
Ez attól függ...
Ha egy lány nekem minden szempontból megfelelő, akkor igen, nyitott vagyok egy komoly kapcsolatra. Ha egy lány szép, de ostoba, akkor szexelek vele, ha pedig egy lány okos, kedves, de nem szép, akkor friendzoneolom...
17/26 anonim válasza:
18/26 anonim válasza:
Létezik, párommal 6,5 éve vagyunk együtt.
19/26 anonim válasza:
Írtak ide páran, hogy itt vannak, írtál vissza nekik? Érthető, hogy kizártad őket a "normális" kategóriából, hisz egy normálisnak mondható pasi nem ír ide ilyet, ugye? Itt is el lehet éppen ásva az a blöki, hogy az előítéledeid miatt nem találsz magadnak "normális" társat, tehát magadban is lehet, hogy kell keresned a hibát.
20/26 anonim válasza:
Jelen
Bár úgyse hiszed el, hogy van ilyen pasi is, szal mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!