Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem összejöttem egy fiúval. És még most is nagyon hiányzik. Szeretném, ha összejönnénk. HElP, ő az első szerelmem! (? )
Mit tegyek? Te mit tennél a helyemben?
14L,15/F
(Nem osztálytárs, egy évfolyammal felettem jár, egy szakkör van, ahol beszélhetünk)
Azért most jöttem erre rá, mert majd' 2 hónapja a tanulásba belemerültem, és nem volt időm gondolkodni. De tegnap este err rájöttem, és nagyon nagyon szeretem még mindig. :( Kééérlek, segítsetek
közeledj hozzá, próbálj vele beszélgetni, ha szégyenlős vagy, írj neki fb-n, kezdetnek az is elég. kezdj valami általános témával, aztán, hogyha ő is tenni akar a dologért, és nem csak válaszolgat, akkor alakulni fog a beszélgetés. vannak olyan témák, amik felől sok irányba folytatódhat a beszélgetés, és bármikor fel lehet dobni. ilyen pl a "hogyha nyernél a lottón", vagy a "hogyha lenne három kívánságod". csekkold le -erre is jó lehet az fb-, hogy mit szeret, ez alapján hívd meg egy közös programra. aztán majd alakul.
remélem, tudtam segíteni, ha kissé kaotikus is volt a megfogalmazás. nálam bejönne. ;) 15f
Köszönöm a válaszaitokat!
Azért annak örülök, hogy nem üvöltitek le a fejemet. :)
De ha csak úgy újra beszélgetnék vele, akkor egyből rájönne, hogy még mindig tetszik (mert azóta nem beszéltünk). Vagy olyan furán jönne ki.
Nem akarom fb-n írni, az...az annyira közhelyes. Hogy mostanába minden csaj ott ismerkedik, nem akarok beállni a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!