Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok, és tetszik egy 17 éves fiú. Attól félek, hogy ha összejönnénk, ő "többet akarna" mint én. Azért megpróbálhatok összejönni vele? Ő lenne az első barátom.
szia. (:
hát figyelj nemtom. ha nem oylan gyanús a srác akk próbáljátok meg. ésha erőszakoskodik v szex kell neki akk tudj neki nemet mondani. ha nem áll le akk tudd elhagyni.
ezt tom javasolni. csak így kezdj bele. és nehagyd magad.! légy jó. (:
17/F
Szia!
Én is azt tudom csak mondani, amit a korábbi kommentelők. Nyugudtan összejöhetsz vele, és ha szeretkezésre kerülne a sor, és Te még nem állsz rá készen, akkor mondd meg neki. Ha szeret, meg fogja érteni!:)
-Tündérlány(17)-
Még előtte mondd meg!
Ha már összeismerkedtetek, és el akar hívni egy olyan helyre, ahol szeretkezni (is) lehet.
És ne menj el vele oda. Várjátok ki mindketten.
Közelítsük meg a másik oldalról:
Ha a lánynak lesz kedve szexelni a fiúval, akkor mit mondjon? Persze hogy nem kellene még elkezdeni, de hát korán érő tipus.
Mondd meg a srácnak, hogy egy darabig számítson rá, hogy nem lesz szex, csak petting. De ezt nem húzhatod a végtelenségig (1 évre ne is számíts)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!