Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 vagyok, és tetszik egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 vagyok, és tetszik egy 17 éves fiú. Attól félek, hogy ha összejönnénk, ő "többet akarna" mint én. Azért megpróbálhatok összejönni vele? Ő lenne az első barátom.

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

szia. (:

hát figyelj nemtom. ha nem oylan gyanús a srác akk próbáljátok meg. ésha erőszakoskodik v szex kell neki akk tudj neki nemet mondani. ha nem áll le akk tudd elhagyni.

ezt tom javasolni. csak így kezdj bele. és nehagyd magad.! légy jó. (:

17/F

2009. márc. 26. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Persze hogy megpróbálhatsz... majd ha többet akar később akkor meg tisztázd vele hoyg te még nem vagy felkészülve a szexre.
2009. márc. 26. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Én csak azt tudom mondani próbáld meg, ha összejöttök és komolyan gondoljátok, szerelem meg minden van, akkor tud várni rád amíg azt nem mondod készen állsz. Én 13 évesen jöttem össze az első pasimmal aki 18 volt akkor, semmi gondunk nem volt.
2009. márc. 26. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nyugi. Ráérzel az ízére és tetszeni fog a dolog.
2009. márc. 26. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Én is azt tudom csak mondani, amit a korábbi kommentelők. Nyugudtan összejöhetsz vele, és ha szeretkezésre kerülne a sor, és Te még nem állsz rá készen, akkor mondd meg neki. Ha szeret, meg fogja érteni!:)

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 27. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Még előtte mondd meg!

Ha már összeismerkedtetek, és el akar hívni egy olyan helyre, ahol szeretkezni (is) lehet.

És ne menj el vele oda. Várjátok ki mindketten.

2009. márc. 27. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Közelítsük meg a másik oldalról:

Ha a lánynak lesz kedve szexelni a fiúval, akkor mit mondjon? Persze hogy nem kellene még elkezdeni, de hát korán érő tipus.

Mondd meg a srácnak, hogy egy darabig számítson rá, hogy nem lesz szex, csak petting. De ezt nem húzhatod a végtelenségig (1 évre ne is számíts)

2009. márc. 27. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!