Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolati probléma?
Mi a párommal már lassan 3 éve élünk távkapcsolatban (250 km-re lakunk egymástól),és most decemberig nem találkozunk,mert külföldön van,de egyébként kb 2 hetente tudtunk együtt lenni hétvégente(ami elég hosszú volt,mivel csak szerdáig volt sulink).Nekem is tud nagyon hiányozni a barátom,de tudom,hogy ki kell tartanunk,mert később jobb lesz,szóval szerintem ha nagyon muszáj,akkor ki lehet bírni a távkapcsolatot addig,amíg nincs más megoldás.Sajnos elég nagy a távolság köztetek,nem találkozhattok minden nap,ezt vagy el tudod fogadni,vagy inkább szakíts.Talán most még az elején mindketten jobban járnátok.Amíg nem tisztázod vele és magaddal,hogy mit akarsz,inkább ne feküdj le vele.Így te sem érzed magad rosszul(ha van lelkiismereted és kedveled a lányt) és ő sem lesz megalázva,ha utána szakítasz.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!