Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Nos kb 1éve ismertem meg egy lányt facebook-on,és egyből belezúgtam..igazábol nemtudok szavakba önteni hogy miért..csak hogy gyönyörű..szóval kis idő után megmondtam neki ezt,és sajnos nem úgy fogadta ahogy szerettem volna..előtte persze nagyon jól elvoltunk..

Nem is érdekelt,visszavettem egy kicsit és úgy viselkedtem mint ha barátja szeretnék lenni..

Ezek után megint feltörtek az érzelmek bennem,és megint elmondtam neki hogy vele szeretnék lenni,és hogy mennyire tetszik nekem.stb...

De Ő most elmondta hogy nem jövök be neki mint fiú..megkérdeztem miért,és azt válaszolta hogy neki másik stílusú fiúk jönnek be..( a csajozógépek)

Meg eléggé megbántott mással is de azt nem írom le..

Ezek után elég nagyot csalódtam...

ez után nem írtam neki,em foglalkoztam vele..de pár hét után valahogy ujra elkezdtünk beszélni..

Szóval szó ami szó,elég sokat veszekedtünk,van amikor nem is beszélünk hetekig,de mindíg valahogy eszembe jut..meg énis neki..van amikor ő ír rám valami okból..látott vagy akármi..

Nemtudom elfelejteni egyszerűen,de mint fentebb írtam nem az én stílusom tetszik neki..(nemvagyok elvont,meg sátánista akármi sem..egyszerű srác vagyok..csak neki a V nyakú pólos fiúk jönnek be.meg hasonlók..)

Szvaül megkérdezném mi a véleményetek erről?(Remélem nem engem fogtok rossz szavakkal illetni,meg hibáztatni..)

És hogy mit tehetnék?

Mind a ketten 16évesek vagyunk.

2012. okt. 13. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
1 Az nem V nyak hanem bu*inak ami mostanába van.. 2 ha szar a lány ízlése hagyd a ******* találsz jobbat...
2012. okt. 13. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
*buz*nyak
2012. okt. 13. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
nem akartam nyersen fogalmazni..:)
2012. okt. 14. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg igazán szerelmes vagy akkor javasolnám hogy válts stílust, olyanra ami bejön neki.

De szerintem csak barátnak akar téged, rengeteg lány preferálja manapság ebből a korcsoportból a fiú barátokat mondván hogy "jobb egy fiú barát mint sok kétszínű barátnő".

Lehet hogy csak megbántott, és lelkiismeret furdalása van emiatt. Mert te kedvesen közeledtél, ő meg 2x megbántott.

Én a helyedben nem törődnék már vele, hidd el akad még rengeteg hal a tengerben, és biztos van valahol egy olyan szép lány akinek a te stílusod jön be, nem bánt meg és nem veszekedtek. :)

2012. okt. 16. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

fölösleges erőlködni, ha nem jössz be neki akkor nem. És az öltözködés csak kifogás. Valószínű hogy az arcod nem tetszik neki és a testi adottságaid. Egyébként se változz meg más miatt.

Lesz olyan akinek majd bejössz, ő meg jó sokat fog csalódni a f**fejek miatt...:D

26/l

2012. okt. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!