Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek ezzel?
Van egy pasi, akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak!Jól elbeszélgetünk, sokban hasonlítunk, és szóba is jött hogy esetleg összejöhetnénk!
Szakított a barátnőjével, de 3 nap után kibékült vele!
Tán sajnálatból!Mikor beszéltünk, azt mondta lehet hogy megbánom! Gondoltam az már a te problémád!
Legutóbb meg olyan gondterhelt feje volt, kérdeztem mi van?
Nagy sóhajtás után kinyögte, hogy sz@r minden, nem úgy sikerül semmi ahogy szeretné, és hogy én járok a fejében!
Gondolom megbánta a dolgot, és aggódik hogy esetleg engem elveszt/ett!
Nem volt lehetőség beszélgetésre, annyit azért mondtam neki, hogy ez kevés!
Nem tudom, hogyha "bizonyít", adhatok e neki még egy esélyt?!
hogy mivan? szereted? ha igen, miért ba**akodsz vele?
ha nem, minek adnál neki esélyeket?
Neked nem elég, hogy bevallotta a hibáját és azt, hogy réd gondol? Mit vársz még mit tegyen? Hozza le a csillagokat kaparja ki a szemét, hogy ne nézzen másra?
Egy pasitól ne várj túl sokat mert ezzel elijeszted. Ha tetszik neked akkor lépj felé. Ne azon bukjad el az esetleges kapcsolatot, mert neked több kellene.
És mi van abban az esetben, ha döntés képtelen lesz? Tehát nem tudja majd eldönteni hogy a biztos "rossz", vagy a bizonytalan jó?!Voltam én is ilyen helyzetben (hogy a megszokott vagy egy új), nehéz volt, de döntöttem!
Nem akarom "elijeszteni" de nem is fogok rá várni az idők végezetéig, hiszen én sem élek örökké :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!