Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotok előtt szellenteni?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mennyi idő után, ugy, hoyg már nem kínos?:)2009. aug. 6. 16:44
21/24 anonim válasza:
én szoktam mi félév után de mi megbeszéltük hogy jó mától pukizunk egymás előtt és úgy is lett a párom egyáltalán nem tartja kiábrándítónak hisz én is elnézem neki tök természetes dolog
22/24 anonim válasza:
A párom 2-3 hét után véletlenül szellentett előttem először... Én még előtte nem, de Ő már nagyon szeretné, nem érzi cikinek :S :D Én kínosan érezném magam, ezért nem... :) 13 hónapja vagyunk együtt.
23/24 anonim válasza:
Kedves 1. és 2. válaszoló!
A szüleitek se finganak egymás mellett? Pedig ha kiábrándító lenne nem lennének együtt!
24/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, első vagyok. Képzeld, a szüleim se finganak egymás orra alá. Nekem ez a természetes, és hál Isten a páromnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!