Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasikhoz szólna a kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasikhoz szólna a kérdés! Szóba jöhet nálatok olyan lány, akire sokat kell várni?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy csókig hónapokat, szexre újabb hónapokat. (nem szűz)
2012. okt. 12. 11:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

Én simán várok ennyit, én is szeretem megismerni a lányt, akivel rövidebb-hosszabb időre összekötöm az életem. Persze ehhez azért az kell, hogy tudjam, hogy érdeklem, keresse a társaságomat, érezzük jól magunkat. Az első barátnőmnek például fél évig "udvaroltam", minden nap találkoztunk, gyakorlatilag jártunk, de az első csók csak ilyen későn csattant el (igaz, akkor még elég fiatalok voltunk, azért így 25 évesen már kicsit másképp mennek a dolgok). De teljesen megérte, igazából nem is szerettem még bele senkibe, akivel csettintésre működtek a dolgok és a kisujjamat sem kellett megmozdítani érte.

Úgyhogy én azt javaslom, hogy úgy élj, ahogyan neked tetszik, ne nekünk hülye pasiknak akarj megfelelni. Akinek meg kell várnia, az úgyis meg fog várni. Biztosan kevesebb kapcsolatod lesz így, mint az átlagnak, de legalább az tartalmas, értelmes lesz.

2012. okt. 12. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
14%
Te egy igazi frigid ringyó vagy drága :) hány éves vagy 60? legyen már benned egy kis spontanaitás és flexibilitás
2012. okt. 12. 12:53
 23/28 anonim ***** válasza:
26%
Hónapokat várni egy rohadt csókra?? Kizárt. Hónapokat még szexre sem.
2012. okt. 12. 14:55
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Ezzel az a probléma, hogy rengeteg nő udvaroltat magának pasikkal csak az udvarlás kedvéért, járni, lefeküdni stb. viszont már nem akar a csávóval soha. Csak bókoljanak neki, foglalkozzanak vele, randik, SMS-ek, ajándékok stb., csak ezek kellenek nekik. Honnan tudhatja a férfi, akivel randizgatsz, hogy te is nem ilyen vagy-e?
2012. okt. 13. 17:32
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem szoktam elvárni, hogy valaki "szórakoztasson", ha alapból az elején érzem, hogy ebből nem lehet semmi.

Azt, hogy honnan tudja, pont erre van az ismerkedési szakasz, hogy megismerjük egymást, mielőtt bármibe is kezdenénk.

2012. okt. 15. 08:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Akkor Te először inkább egy barátot akarsz megismerni, akiből később lehetet szerelem is? Jól értem?
2012. okt. 15. 08:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Neméppen baráti gesztus a randevúzás, legalábbis a barátaimmal ez nem szokásom. Szóval nem.
2012. okt. 15. 15:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit nevezel randinak. Egy sima baráttal is lehet ugyanzt csinálni, hiszen még a csók sem szabad.
2012. okt. 15. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!