Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz szólna a kérdés! Szóba jöhet nálatok olyan lány, akire sokat kell várni?
Én simán várok ennyit, én is szeretem megismerni a lányt, akivel rövidebb-hosszabb időre összekötöm az életem. Persze ehhez azért az kell, hogy tudjam, hogy érdeklem, keresse a társaságomat, érezzük jól magunkat. Az első barátnőmnek például fél évig "udvaroltam", minden nap találkoztunk, gyakorlatilag jártunk, de az első csók csak ilyen későn csattant el (igaz, akkor még elég fiatalok voltunk, azért így 25 évesen már kicsit másképp mennek a dolgok). De teljesen megérte, igazából nem is szerettem még bele senkibe, akivel csettintésre működtek a dolgok és a kisujjamat sem kellett megmozdítani érte.
Úgyhogy én azt javaslom, hogy úgy élj, ahogyan neked tetszik, ne nekünk hülye pasiknak akarj megfelelni. Akinek meg kell várnia, az úgyis meg fog várni. Biztosan kevesebb kapcsolatod lesz így, mint az átlagnak, de legalább az tartalmas, értelmes lesz.
Nem szoktam elvárni, hogy valaki "szórakoztasson", ha alapból az elején érzem, hogy ebből nem lehet semmi.
Azt, hogy honnan tudja, pont erre van az ismerkedési szakasz, hogy megismerjük egymást, mielőtt bármibe is kezdenénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!