Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz szólna a kérdés! Szóba jöhet nálatok olyan lány, akire sokat kell várni?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy csókig hónapokat, szexre újabb hónapokat. (nem szűz)2012. okt. 12. 11:23
11/28 A kérdező kommentje:
Engem pont az motivál, hogy valaki olyat találjak, aki tiszteletben tart, megvárja, amíg én reagálok és nem letámad. :)
2012. okt. 12. 11:43
12/28 anonim válasza:
Azért van ez, mert nagyon válogatós vagy. Ha egy igazán jóképű pasival találkoznál, aki tényleg tetszik neked, akkor már az első randin hagynád, h megcsókoljon.
13/28 anonim válasza:
Sok csaj így teszteli a palikat=)
14/28 anonim válasza:
"Sok csaj így teszteli a palikat=)" És láthatóan az itt válaszolók nagy része megbukott:)
15/28 anonim válasza:
Pár randi után már a legtöbb nő is "elvárja" a csókot. Mert különben, "Mi van, nem tetszem?!" "Akkor meg mit tötyögsz?" lesz a vége.
Ez lehet fordítva is. Hiheti azt a férfi is, hogy nem jön be a csajnak és inkább odébb áll.
16/28 anonim válasza:
""Sok csaj így teszteli a palikat=)" És láthatóan az itt válaszolók nagy része megbukott:)"
Jó nagy veszteség egy több hónapos "haveri" kapcsolat.
18/28 A kérdező kommentje:
Tudom mitől van ez nálam, de sajnos nem tudok rajta változtatni. Próbáltam már, de az a pasinak se volt jó. Viszont, ha valaki egyszer eléri a bizalmat, utána már jöhet minden.:) A válogatással kapcsolatban meg, nem várom el senkitől, hogy tökéletes legyen én sem vagyok az.
2012. okt. 12. 12:05
19/28 anonim válasza:
Kérdező, egyszerű a dolog. Amíg nincs csók addig nem nevezhetjük kapcsolatnak. Addig max randinak hívják ezt a dolgot. Így ha jó a csaj, és érdekel, akkor várok rá. De amint megbeszéltük a kapcsolatot, a csókot azonnal elvárom, a szexre (innentől számolva) akkor is csak maximum 2 hónapot vagyok hajlandó várni.
20/28 anonim válasza:
Bocsi,lány vagyok de hozzászólnék.
Hasonló vagyok mint te,kérdező.Rám már várt egy srác több hónapig,mindenki h.lyének nézte ez miatt.De végül több éves kapcsolat lett a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!