Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség? Milyen hátrány lehet egy ilyen kapcsolatból?
ma 22:03
Te nagyon hülye, hol látsz te ilyet kiírva?
Igen, csak egy első van, mert a tied beleillett az "értelmetlen dolgokat ír" moderálási pontba és azóta törölték. :D
Kérdező, a legrosszabb ebben az esetben?
-A srác a tiédtől lényegesen eltérő igényei.
-A te érettségi szinted.
Persze utóbbival eszem ágában sincs Rád célozgatni. Magam ismerek olyan 14 éves lányt, akiről sok huszon/harmincas éveiben járó ember példát vehetne.
De milyen eltérő igényekre gondolsz?
Szerintem "az apám lehetne" válaszadó is tanulhatna tőlem. Elég sok mindent kézben tartok, teljesen felelősségteljes vagyok szerintem.
"de nem akarok vele éveket várni, ha neki szüksége van rá."
Na itt a hiba. Ne azzal foglalkozz, hogy neki szüksége van-e rá. Még ne. Előbb magaddal konzultálj, hogy készen állsz-e már rá. Testileg talán igen, de lelkileg kell ezt tisztáznod. Addig viszont nem szabad a srác ilyen jellegű igényeivel foglalkoznod, amíg önmagaddal nem vagy tisztában. Erre akartam kilyukadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!