Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csoporttársnál nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoporttársnál nem igazán érdemes bepróbálkozni, ugye?

Figyelt kérdés
Mármint ha kb. semmi esélye az embernek. Az elutasítás amúgy nem zavarna nagyon, hozzá vagyok szokva, de mivel több évig egy egyetemre járnánk, így egy kicsit kínos lenne a későbbiekben. Nemde?
2012. okt. 10. 18:15
 1/2 moslekosvodor ***** válasza:
Miért ne főleg ha népes a csoport akkor nem lesz rossz, amúgy meg lehet hogy csak fél évig lesztek csoport társak mert könnyen előfordul h egy félév után valaki bebukik :)Szerintem próbálkozz - még akár meg is ujjazhatod előadás altt - akkor szerintem nagy lenne a respected főleg ha jó csaj :)
2012. okt. 10. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem volna semmi gáz belőle. Én is leszólítottam egy csoporttársamat, aki nem utasított el, sőt még egy elég elcseszett beszélgatés is volt, de aztán hagytam a fenébe inkább, és egykét évvel később még ő köszönt rám,meg olyan volt mintha misem történt volna. Igaz, nem voltunk abban a mindennap dumálok vele viszonyban se előtte se utána, így az egy a sok pofa közül státuszba maradtunk egymás viszonylatában és kész. Nem kell vele foglalkozni. Ha viszont inkább beszélős partner, akkor jobban átgondolandó, úgy azért ciki, ha nem tart rád igényt, utána jobb kerülni mint a tüzet.
2012. okt. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!