Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá,ha kiderülne,hogy a volt párotok új barátnőjének (akivel akkor jött össze,amikor még ti együtt voltatok) ugyanakkor van a szülinapja,évre és napra pontosan,amikor nektek? Zavarna titeket? Engem megőrjít a gondolat,hogy még ezt a napot is elvette.Most már sosem fogom tudni elfelejteni,hogy azon a napon ő is szülinapot ünnepel,csak nem velem,hanem vele. :( Tudom,hogy hülyeség,de így érzek.Ti mit gondoltok erről?
2009. aug. 6. 00:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Uhh. ez érdekes, de majd elfelejted, ha összejössz valakivel. És mi van, ha vele ünnepel szülinapot? Ha olyan *** volt, hogy egy másik lánnyal megcsalt, akkor ne is érdekeljen szerintem..
2009. aug. 6. 00:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy hülyeség. Nem tehet róla, hogy ő is akkor született, mi az, hogy elvette?

Legfeljebb a srácodat.

De a srác a maga jószántából döntött így. Kár annyira fújni a másik lányra, noha nem volt szép tőle, hogy akkor kezdett a sráccal, amikor az még veled volt.

2009. aug. 6. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg szar lehet...:S De majd kihevered, hidd el. Csak találnod kell egy normális pasit.:)
2009. aug. 6. 00:25
 4/11 A kérdező kommentje:

00:24: Teljesen igazad van,nem tehet róla,hogy akkor született,csak nagyon kicsi erre az esély,hogy így legyen és amikor megtudtam úgy éreztem,hogy megint belémrúgtak.Tudom,hogy nem szándékos,de borzasztó érzés. :(

A többieknek is köszönöm a válaszokat,igyekszem elfelejteni,csak még friss a dolog.

2009. aug. 6. 00:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Állj talpra, és szrd le. Ezt csak így lehet. Ha akkor van a szülinapja, akkor van. Legyenek boldogok együtt. Te úgyis boldogabb leszel:)
2009. aug. 6. 01:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez most lélekerősítő válasz volt :)
2009. aug. 6. 01:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem,hogy zavar,de idővel hidd el jobb lesz,és abban is biztos lehetsz,hogy nem csak neked rossz.Gondolj bele,hogy az új barátnőnek legalább ennyire rossz, hiszen biztos,hogy eszébe fogsz jutni az exnek erről a közös szülinapról.

Nem teljesen,de valami hasonló volt a helyzet nálam is.Csak nálunk a kapcsolat,ha minden igaz még nem volt meg az új kapcsolat amikor még jártunk.És nálam a helyzet az volt,hogy az én új barátomnak és az ő új barátnőjének van egy napon a szülinapja.Mindketten érdekesnek találtuk,kicsit ironikusnak.

2009. aug. 6. 07:10
 8/11 A kérdező kommentje:

Valahogy nehéz belegondolnom,hogy ez neki is rossz lehet,mert a párom vagyis a volt párom hiába gondol rám aznap,ha őt köszönti fel és vele fújja el a gyertyákat.Áááá,tudom,ez már hiszti,csak fáj.

Az a felállás se lehetett könnyű neked,hogy az "újaknak" egy napon volt.... :(

2009. aug. 6. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy engem idegesítene
2009. aug. 10. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem zavarna, de szerintem az ex pasid a mostani barátnője szülinapi időpontja miatt biztosan eszébe fogsz jutni. Nem csak ő a te eszedbe.

(na ez elég hülyén hangzik, remélem érted mire gondoltam) :D

2009. aug. 10. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!