Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ezt tapasztalja a vidéki lányokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Érdekes, hogy az a régen elterjedt sztereotípia, hogy a "pesti" lányok beképzeltek és anyagiasak a vidékiek pedig szerényebbek, holott én abszolút az ellenkezőjét tapasztalom.

Jelenleg Debrecenben élek, de sokat járok, minden évben többször, huzamosabb időre Budapestre és annyira feltünő a különbség. Debrecenben és általában vidéken a lányok 90%-a nyávogó, ízléstelenül kikent-kifent, fájóan buta képü és a pénzre és az izomra megy, itt sokkal nehezebb ismerkednie egy normális srácnak. Amikor Pesten vagyok nem csak a nagy számok törvénye miatt, de azt veszem észre, hogy arányaiban véve is sokkal több az értelmes és kedves arcu, szerény de stílusos lány és sokkal nyitottabbak.

2012. okt. 10. 13:12
1 2 3 4
 21/32 Diavolino44 ***** válasza:

Megmondom oszinten nem ismerem debrecent sem a debreceni lanyokat kiveve egyet aki full bekepzelt zsnob, de ebbol nem vonok le semmilyen kovetkeztetest. De az azert eleg erdekes ,hogy mar ez a ot-hatodik kerdes ahol szidjak a debreceni csajokat.

Szerintem ennnek szimplan gazdasagi okai vannak. Kelet azon resze szegenyebb, meg kevesebb a lehetoseg, a nok sokkal inkabb hajtanak arra, hogy legyen valakinek penze. Tulelesi oszton. En Budapestet es Gyort, Sopront ismerem sztem teljesen jo.

2012. okt. 10. 14:00
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Majdnem minden lány beképzelt, anyagias ribanc, függetlenül attól, h pesti v vidéki.
2012. okt. 10. 14:15
 23/32 A kérdező kommentje:

21-es! Debrecen, bár kétségtelenül kelet-magyarország, de nem egy nyomortanya és gazdaságilag abszolút kiemelkedik ebből a régióból, legalábbis Miskolcal össze sem lehet hasonlítani.

Teljesen átlagos állapotok között élő lányokkal ismerkedtem, van akinek az apja ügyvéd volt, ő gondolom azért csak nem feltétlenül a túlélés miatt hajtja a férfiakat, de mind elképesztően ostoba és ridegen nagyképü volt. Akárhova megyek Debrecenben eggyik szórakozóhelyen se tudtam soha összejönni normális lánnyal, mert nincsenek felfújt izmaim, drága fukszaim és tudok normálisan beszélni (mert hülyének néznek ha tudsz fogalmazni és nem játszod a kőbunkót), ráadásul a legtöbbjük úgy néz ki mint egy papagáj, nagyon izléstelenül öltöznek.

Nemrégen nyitott meg a roncs, ami elvileg egy alter hely lenne, ahova általában normális emberkék járnak, de az is tele van ilyen paradicsommadarakkal.

Amikor elősször mentem Pesten a ZP-ba fél óra sem kellett, hogy mélyebb dumálásba elegyedjek egy lánnyal és ez Pesten teljesen általános. Maga a lányoknak a megjelenése és az arca olyan, hogy az ember bátrabban mer feléjük lépni, mert látszik rajtuk a műveltség és a nyitottság.

2012. okt. 10. 14:18
 24/32 anonim ***** válasza:
79%

Teljes mértékig igazat adok a kérdezőnek. Végigolvastam a hozzászólásokat. Én szintén a keleti részen élek (bár ez nem tudom mennyire fontos) És én is azt vettem észre, hogy pl a vidéki környéken, még csak ismerkedni is nehezebb. Mint Pesten. Ezt tovább nem akarom ragozni. Már úgyis ragozták elegen itt. XD

22F

2012. okt. 10. 14:18
 25/32 anonim ***** válasza:
Volt szerencsém Debrecenhez, maradjunk annyiban, h jót vagy semmit:)
2012. okt. 10. 14:22
 26/32 anonim ***** válasza:

lehet hogy az az oka, hogy Pesten sokkal több munkahely van és talán az emberek is jobban keresnek, mint vidéken.

ismerek nagyon anyagias pesti lányt is és olyan vidékit is, akinek 2 pasi udvarolt, egy kőgazdag, meg egy olyan csóri aki ilyen 10 évvel ezelőtti cuccokban flangált és a csaj az utóbbit választotta pedig az még csúnyább is volt

mindenhol van mindenféle

2012. okt. 10. 14:27
 27/32 anonim ***** válasza:

No comment de komolyan.

Nem kéne így általánosítani...

Csak azért mert rossz tapasztalataid voltak Debrecenben attól még más vidéken is élhet rengeteg normális lány.

Pesten meg ugyebár rengetegen élnek ez M.O. fővárosa, nem?

Az arány így megoszlik.

"...azt veszem észre, hogy arányaiban véve is sokkal több az értelmes és kedves arcu, szerény de stílusos lány és sokkal nyitottabbak."

Tudod nem mindenki olyan mint amilyennek mutatja magát...

2012. okt. 10. 15:28
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Én Debrecenben tanulok és sajnos nekem sem igazán vannak jó tapasztalataim az itteni lányokkal. Az a kevés értelmes, kedves, művelt lány, akivel sikerült összefutnom meg bizony már foglalt volt. De a többségről semmi jót, de annál több rosszat tudnék mesélni. Még ennyit tudnék ehhez hozzászólni, hogy nekem volt lehetőségesm ismerkedni pesti és dunántúli lányokkal is, iga csak neten, de egyértelműen másabb a hozzzáállásuk, sokkal nyitottabbak, kedvesebbek. Fura, de nem tudom mi lehet annak az oka, hogy itt a keleti régibóan ennyire sok a romlott lány. Szomorú, hogy ide születtem. :S
2012. okt. 10. 15:31
 29/32 anonim ***** válasza:
96%

Én értelek és megértelek kedves kérdező! :) Nekem se volt soha komolyabb kapcsolatom még Pestre nem kerültem. A szörnyü igazság ugyanis az; hogy ha egy olvasott, műveltebb, nyitottabb gondolkodású ember vagy, sajnos Magyarisztánban Pesten kívül nem sok esélyed van a mai napig az érvényesülésre, csajozás terén sem.

A mai napig ugyanis egy szörnyü ugar a magyar vidék, bár meg kell hagyni, hogy a dunántúlon tényleg sokkal jobb a helyzet. Emberek terén viszont igen éles különbség van Budapest (Pesthez sorolnám az agglomerációs részt is, tehát Pest megye több mint felét) és a vidék között.

Mindennek oka az erős centralizáltság, nagyon kevés országban van olyan jelentős szerepe a fővárosnak mint hazánkban, ez már évszázadok óta így van, bár a szocializmus még egy óriási lapáttal rátett erre. A dualizmus óta Budapest kivételesen kiemelkedő szerepe töretlen. Ha megkérdeznek egy külföldit aki egyáltalán hallott Magyarországról, az nem Debrecent vagy Győrt fogja emlegetni, hanem csakis Budapestet, bármennyire vérlázító ez a vidékieknek. A 207 ezer fős Debrecen, még európai viszonylatban is kisváros. Persze lakosságszám alapján pl. New York el húz Budapest mellett, de 1-1.5 millió fő felett már nagyvárosról beszélhetünk, bárhol a világon.

A Budapesten a magyar kultúra és gazdaság elsődleges központja és ez kihat az emberek mentalitására is. Persze hibája a pesti embernek az erős ingerültség és a bizalmatlanság, de általában sokkal nyitottab a világra, a változásokra, akár a kultúrára is mint egy vidéki, mert maga is mind ennek a közepén él. Nem alakultak Magyarországon ki a fővároson kívül nagyobb gazdasági és szellemi súllyal bíró nagyvárosok, mint Lengyelországban, Nagy-Brittaniában vagy Németországban és ennek történelmi okai vannak, itt persze visszamehetünk az iparosodáson át a középkori kereskedelemig.

Vidéken az értelmiségi, magasabb színvonalú életre sokkal kevesebb lehetőség van és így mások az emberek, másabb dolgok a mérvadóak. A szórakozás non plus ultrája a disco, az elsődelegs az, hogy tudja magát egy lány kifesteni, milyen cuccokat hord és mennyire tudja eljátszani a megközelíthetetlen királykisasszonyt, fiuknál pedig sokkal jobban számít a fizikai megjelenés. Ellenben Pesten sokféle klubb, értelmiségi kör, színvonalas pub, underground telep és egyéb más hely van, ahol sokkal jobban számít az intellektus és az egyéni stílus.

Remélem sikerült megfelelő választ adnom! :)

2012. okt. 10. 15:43
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
*Budapest a magyar kultúra és gazdaság elsődleges központja... (elnézést az elírásért)
2012. okt. 10. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!