Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ezt tapasztalja a vidéki lányokkal kapcsolatban?
Érdekes, hogy az a régen elterjedt sztereotípia, hogy a "pesti" lányok beképzeltek és anyagiasak a vidékiek pedig szerényebbek, holott én abszolút az ellenkezőjét tapasztalom.
Jelenleg Debrecenben élek, de sokat járok, minden évben többször, huzamosabb időre Budapestre és annyira feltünő a különbség. Debrecenben és általában vidéken a lányok 90%-a nyávogó, ízléstelenül kikent-kifent, fájóan buta képü és a pénzre és az izomra megy, itt sokkal nehezebb ismerkednie egy normális srácnak. Amikor Pesten vagyok nem csak a nagy számok törvénye miatt, de azt veszem észre, hogy arányaiban véve is sokkal több az értelmes és kedves arcu, szerény de stílusos lány és sokkal nyitottabbak.
Ezt már én is észrevettem. Én nyíregyházán élek és az itteni lányok nagyobb része borzalmasan beképzelt. Több esetben is volt már, hogy beszélgetést kezdeményeztem és úgy nézett rám az illető lány, mintha hülye lennék, "mivel nem vagyok képes felfogni, hogy arra sem vagyok méltó, hogy észrevegyen/hozzám szóljon."
Pesten ez minden további nélkül sikerült, pedig az ottani lány semmivel sem volt rosszabb küllemre, mint a helybelim.
A fő okot abban látom, hogy Budapest már alapból szabadabb szellemű, mint a vidék, másrészt az ország vidéki tájai még most is olyanok kicsit, mintha megállt volna az idő.Minden lány várja a hercegét és jottányit sem hajlandó leadni belőle.A kevés értelmes csajra pedig egyből lecsapnak.
"Nyíregyházán"
Nem figyeltem oda.
Az egyetlen nagyvárosa az országnak ez tény, akármennyire fájó ez sokaknak. Vegyük Németországot! Ott pl. tényleg nem csak Berlin az egyetlen nagyváros, mert lakosságszám alapján utánna jön a több milliós Hamburg, München, Frankfurt. Itt viszont van a közel két milliós Budapest, aztán már csak max. 100 vagy 200 ezer fő körül mozgó települések jönnek.
Nem vagyok lekezelő, egyszerüen csak a tapasztalataimat írom le, aki pedig az ARÁNY fogalmával nincs tisztában azt sajnálom.
Zsír, Debrecen,Miskolc... olyan városokat írsz,amik fullon vannak cigányokkal. Ha átmerészkednél az ország nyugati részére, akkor rájönnél, hogy sok király hely van még, ahol normális emberek vannak.
Egyébként f@szságot írtál, de hatalmasat! Az a régi sztereotípia,amiről regéltél kb 30 éves sablon, azóta már változtak az idők. Hidd el ha belevetnéd magad rendesen a pesti éjszakába, akkor olyat látnál, amit otthon sosem.
én debreceni vagyok de semmi bajom az itteni lányokkal
Budapesten is sokszor vagyok de ott sem tapasztaltam még semmi különöset
ribik meg mindnehol vannak, ez nem környezetfüggő
28F
"Ezt már én is észrevettem. Én nyíregyházán élek és az itteni lányok nagyobb része borzalmasan beképzelt. Több esetben is volt már, hogy beszélgetést kezdeményeztem és úgy nézett rám az illető lány, mintha hülye lennék, "mivel nem vagyok képes felfogni, hogy arra sem vagyok méltó, hogy észrevegyen/hozzám szóljon."
Pesten ez minden további nélkül sikerült, pedig az ottani lány semmivel sem volt rosszabb küllemre, mint a helybelim.
A fő okot abban látom, hogy Budapest már alapból szabadabb szellemű, mint a vidék, másrészt az ország vidéki tájai még most is olyanok kicsit, mintha megállt volna az idő.Minden lány várja a hercegét és jottányit sem hajlandó leadni belőle.A kevés értelmes csajra pedig egyből lecsapnak."
Full igazad van - Egy srác egy tényleg vidéki városból(Debrecenhez képest is vidék). Sokkal anyagiasabbak és "kivagyiak" a lányok, mint pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!