Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ez a kérdés nektek szól! Meg tudnád szeretni szerelemből?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel: Volt egy lány az életedben 2 éve. Külsőre tetszett, de nem igazán ("elmegy kategória"). Komolyan sem tudtad venni, mivel ő még akkor fiatalka volt, ráadásul még 2 év korkülönbség is van köztetek. Ez a lány a 2 év után, mialatt nem találkoztatok, megváltozik, komolyabb és okosabb lesz, és megszépül. Van rá esély hogy komoly szándékkal érdeklődj iránta? Vagy neked mindig csak az a "bolond kislányként" marad meg, aki rajongott érted?2012. okt. 9. 19:00
11/14 anonim válasza:
Nem!Akármit csinálhatsz.Szívből sosem fog szeretni.Csak a testedért.
12/14 MadameViciouse válasza:
Ööö..nem mondanám,hogy az a kislány mára érett és magabiztos nő lett.
Ebben az esetben én hülyíteném egy sort a srácot,amikor pedig rájön mennyire akar engem dobnám.Természetesen nem feküdnék le vele, csak visszakapná amit tett.
Nem alacsonyodnék arra a szintre, hogy azok után még kapcsolatunk legyen.Női büszkeség stb?
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos pontosan én is így látom a jövőmet vele kapcsolatosan. Nem ismerem annyira, nem is az a bombapasi típus, nem rajong érte más lány szerintem, csak én. Azért kellene, mert olyan elérhetetlen és nagyon vonzónak találom hogy ennyire "letolja a nőket" ( mert látszik rajta ). Kéreti magát, sosem kezdeményez, "nőként" viselkedik helyettem is. De bizonyára sosem fogok kelleni neki, én is így látom a helyzetet, csak tudjátok, "éltet a remény". De minek? :D
2012. okt. 9. 19:37
14/14 anonim válasza:
Igaz igaz.Az a fránya remény...Mindig felkelt érzelmeket.Amikor már RÉG elkellet volna felejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!