Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, zsebben talált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, zsebben talált névjegykártya lehet a megcsalás jele?

Figyelt kérdés

A párom zsebében véletlenül találtam egy névjegykártyát. Egy nő neve, telefonszáma, e-mail címe szerepel rajta, valamint az egyik egyetem egyik karának a logója. A másik oldalára pedig van kézzel írva egy 6 jegyű szám. Ti mire gondolnátok?

22/L

2012. okt. 9. 17:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért még mielőtt mindenki lehülyézne: a párom már jópár éve nem egyetemista és nem is azokban a körökben mozog. A megcsalás gyanúja pedig már ez előtt is felvetődött bennem, nem csak emiatt.
2012. okt. 9. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:

megnézném fb n, lehet öreg.

Arra gondolnék, hogy ismeri.

2012. okt. 9. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem már adta oda nő a névjegykártyáját egy puszival és mondta hogy bármikor felhívhatom.

Ha legalább hétjegyű lenne a szám a hátoldalon, akkor akár más is megadhatta neki a számát. Erre is volt már példa.

2012. okt. 9. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha egyetemi névjegykártya, akkor csak dolgozóé lehet, diáknak biztos nincs ilyenje. Egy dolgozóval meg elég sok minden miatt beszélhet.

A szám meg kb akármi lehet.

Ha ennyire aggódsz, google, beleírod az adatokat és kitalálod, hogy kicsoda. 21. század, neten kb ennyi adatból erőlködés nélkül ki lehet találni pár infót.

2012. okt. 11. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:

hány éves a csaj?

a 6-jegyű számról én svájci bank egyik széfjére asszociálok, talán ott tartják a közös cuccokat, korbács műpénisz ilyesmi... de lehet h a párod bérgyilkos a csaj meg az ügynökség egy másik embere és titkos kódokkal üzennek egymásnak, vagy az előbb említett bankszéf csak fegyver és pénz van benne.

2012. okt. 11. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:

én nem tartalak hülyének, és aki ilyeneket beszél, azt valsz még nem csalták meg. ha egyszer megtörténik, az ember utána nyilván óvatos. én a helyedben viszont tuti megkérdezném, hogy ki az. mondd azt, h kiesett a zsebéből és a földön találtad.

vagy csekkold le a nőcit fb-on.

2012. okt. 11. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Bár azt írod, véletlenül találtad a párod zsebében, de miért nyúlkáltál te a párod zsebében? Én a _feleségem_ táskájába nem szoktam belenyúlni, ha nem mondja, hogy vegyek ki neki valamit. Ugyanígy nem ismerem a jelszavait sem, nem böngészem az iwiwes/facebookos ismerőseit. Na, ehhez mit szólsz?
2012. okt. 11. 16:09
 18/19 A kérdező kommentje:
24 éves a nő és megnéztem fb-on, ismerősei is egymásnak. De ennél többet nem igazán tudtam meg.
2012. okt. 11. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
hát akkor kérdezz rá, az a legtisztább. ne kutakodj többet, mert akkor nagyon ki fog akadni.
2012. okt. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!