Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, hogyha a barátnőtök hordana egy karkötőt, amit egy másik srác készített?
hát nem tudom...az biztos h nem örülnék neki,bár ebből nem lehet fixre levonni h akar vmit a barátnődtől. Nem mondanám meg neki,h nem röülök mert fix h botrány lesz belőle :) amíg a pasi nem akar látványosan semmit, nem baj :)
15/F
Attól függ ki az illető. Ha kétséges, mármint úgy érzed hogy teper a barátnőd után, akkor finoman rákérdezhetsz, hogy miért hordja, vagy hogyan adta neki oda a srác stb.
Viszont ha úgy tudod, hogy ő csak egy szimpla haver és még ismered is, jól elvagytok, akkor szerintem ne hánytorgasd fel, mert csak összevesztek a "féltékenységeden".
Ha nem ismered a srácot, próbálj vele összehozni egy talit, persze ne úgy hogy ti ketten aztán majd jól elbeszélgetsz vele hogy az a te barátnőd... hanem hármasban vagy többen mozduljatok ki valamerre, így te is megismered, figyeled hogyan néz a barátnődre és meg tudod ítélni a helyzetet. A srác pedig levágja, hogy a kapcsolatotok jó a barátnőddel, ha összehaverkodtok akkor kevésbé moccanna rá.
Kicsit értelmetlenül fogalmaztam de reméltem érted a lényeget és segítettem picit.
18/l
Én egy gyűrűt hordok, amit még az exemtől kaptam. Normális partner nem csinál ebből problémát. Más kérdés persze, ha kapcsolat közben kapta azt a karkötőt. De ha csak egy havertől kapta ajándékba, akkor nincs abban semmi rossz. Főleg, ha a lány nem titkolózott. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!