Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy prostituálttal vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 12:42
11/21 A kérdező kommentje:
Menta34!
Elhanyagolt MILF-ek? Ők kezdenének huszonévesekkel?
2012. okt. 9. 13:47
13/21 menta34 válasza:
Kérdező: van akinek már a 28-30 éves is MILF:) és igen, kezdenénk. Persze nem mindenki és nem mindenki pont veled, de próbálkozni kell :)
14/21 A kérdező kommentje:
Értem Menta34!
Gondolom a társkeresőkön kellene keresni.
2012. okt. 9. 14:11
15/21 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe.
Azért írtad az "elhanyagolt MILF-et", mert te is közéjük tartozol?
2012. okt. 9. 14:13
16/21 menta34 válasza:
Nem, én nős férfi vagyok. És kvvára irigylek mindenkit akinek van ideje és lehetősége csajozni :)))))
17/21 anonim válasza:
Mit kellene tennem? Miért kellene tennem bármit? Mindenki valahogyan elkezdi a szexuális életét. Ö igy kezdte. PONT. Miért lenne jobb, ha egy buliban a WC-ben egy félorás ismeretség után? Vagy egy házibuliban haverkáival együtt megdugott egy csajt 6.-ik ként (tocsogott az elözök ...-ben). Miért okozna gondot, hogy egy gyakorlott prostival szexszelt életében elöször? Nem pedig bénázott egy másik gyakorlatlannal?
18/21 anonim válasza:
17-es:
Ebben nagyon sok az igazság, szerintem sokan valóban ehhez hasonló módon vesztették el a szüzességüket, egyesek jó eséllyel alig emlékeznek rá, mert talajrészegek voltak. Ez is inkább arra ösztönöz, hogy elmenjek egyhez.
19/21 anonim válasza:
17. Vééégre egy értelmes nő, komolyan azt hittem már kihaltak
20/21 anonim válasza:
Én kiadnám az útját rögvest.Nyomorultul szánalmas,visszataszító dolog prostihoz menni.Aki lelkileg olyan nyomorék,hogy nem tud összeszedni barátnőt és inkább ezt a béna verziót válassza, megvetésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!