Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezi, hogy miért nem volt még 22 évesen barátnőm, akkor mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljak neki, hogy mindig is 0 önbizalmam volt, és olyan gátlásaim voltak a lányokkal, hogy soha nem mertem senkinél se kezdeményezni, de még megszólítani se? Ez olyan gáz így szerintem, hazudni vagy valami mesét kitalálni meg mégse akarok. Nem rég ismerkedtem meg neten ezzel a lánnyal, jókat beszélgetünk, aranyos nagyon, elhívtam randira. Ő most lesz 18 éves, azt tudom, hogy neki voltak már kapcsolatai. Előbb-utóbb ez úgyis szóba jön ez, hogyan mondjam el neki? Lányok ti mit szólnátok ehhez egy ilyen szituációba?
Köszönöm előre is!
2012. okt. 8. 18:47
11/11 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod neki, hogy eddig még nem volt barátnőd, de a helyedben a nulla önbizalmas részt kihagynám. Nem célszerű magadról negatív képet festeni, hagyd a lányra, hogy véleményt alkosson felőled. Azért is kellene ezt tenned, mert azok akik önbizalomhiánytól szenvednek, gyakran nem képesek reális képet alkotni saját magukról. Próbáld kerülni "a ronda vagyok, túl magas vagyok, túl alacsony, görbe az orrom" dumákat, mert a lányt idegesíteni fogja, hogy folyamatosan a lelkedet kell ápolnia. Nem azt állítom, hogy egy kapcsolatban egymás lelki társává válni nem egy fontos tényező, de ne zúdíts rá egyből mindent. Nem is biztos, hogy meg fogja kérdezi tőled, hogy miért nem volt eddig barátnőd, tehát lehetséges, hogy nem muszáj különféle indokokat kitalálnod. Ha pedig felteszi azt a bizonyos kérdést, akkor erre vannak standard válaszok, mint például: eddig más dolgokra koncentráltam, keresetem a párom, de nem találtam meg a megfelelő személyt. Az egyik válaszoló valami olyasmit írt, hogy kerestem a páromat, de most rád találtam. Lehet bókolni, de ez egy kicsit erőltetettnek hangzik, mintha ajtóstul rontanál a házba. Akár meg is ijedhet ettől. Ha most lesz 18, akkor a jelenleg érettségi előtt álló korosztály tagja, ilyenkor sokkal idegesebbek, sokkal kevesebb idejük van,szerintem nem lesz könnyű dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!