Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak, ha megkérdezi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak, ha megkérdezi, hogy járunk?

Figyelt kérdés

Már régóta msnezek egy sráccal, aki nagyon jófej, és nagyon helyes. Pár napja találkoztunk először, és nagyon jó volt, azóta nagyon hiányzik, és folyton rágondolok. Nemsokára talizunk megint, és félek, hogy megfogja kérdezni, járnék-e vele.:S De én nem tudom, mint mondok, ha megkérdezi.:S:S Nagyon helyes, meg nagyon jófej, egyszerűen imádnivaló, de félek, hogyha összejövünk, és szakítunk, akkor nem lesz senkim.:( Akkor kilép az életemből, és szar lesz minden.:'( Én nem akarom ezt.:S Most mit csináljak?

16/L

2009. dec. 5. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem iylen korban már nem szokás megkérdezni ezt a járunk? dolgot!
2009. dec. 5. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
De vannak, akik megkérdik.:D
2009. dec. 5. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:

ne legyél már ilyen parás...mondd hogy igen, ha össze akarsz vele jönni.

ilyen alapon soha ne gyere össze senkivel, hiszen egyszer mindenki otthagyhat. nem tudhatod hogy mi fog ebből kialakulni.

2009. dec. 5. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:
csak Ő olyan tökéletes:S:D ezért nehéz annyira... belehalnék ha elveszíteném:/ haverként meg megmaradhat bármeddig. biztos a sok csalódás miatt nem akarok közel engedni magamhoz másokat... és ezértis félek talán.
2009. dec. 5. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
haverként se tarthatod magad mellett mindig. egyre több elfoglaltsága lesz, főleg, ha lesz barátnője (ami elég valószínű) inkább vele foglalkozik majd.. Szerintem merj lépni! Vagy mondd el neki őszintén, hogy mit gondolsz.
2009. dec. 5. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
"szakítunk, akkor nem lesz senkim" Miért most van valakid? Szerintem ne mondj neki semmit, hanem egyszerűen tudasd vele hogy mit akarsz. Pl. ha tényleg megkérdez, akkor öleld meg, adj neki egy csókot és mondd neki, hogy ez a válasz. Hajrá
2009. dec. 5. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:

ha ennyire szereted, egyértelmű a válasz: igen.

hisz ő is szeret, és mi a jobb annál minthogy beteljesedik a szerelmetek és együtt vagytok? örülj neki hogy szeret, és ne várd meg amíg elhappolják előled. szeritnem is merj lépni, hiszen ha mindig arra gondolsz hogy elveszíted, sose leszel boldog. ne gondolj erre! élvezd az életet. :) sok sikert!

2009. dec. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!