Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, ha megkérdezi, hogy járunk?
Már régóta msnezek egy sráccal, aki nagyon jófej, és nagyon helyes. Pár napja találkoztunk először, és nagyon jó volt, azóta nagyon hiányzik, és folyton rágondolok. Nemsokára talizunk megint, és félek, hogy megfogja kérdezni, járnék-e vele.:S De én nem tudom, mint mondok, ha megkérdezi.:S:S Nagyon helyes, meg nagyon jófej, egyszerűen imádnivaló, de félek, hogyha összejövünk, és szakítunk, akkor nem lesz senkim.:( Akkor kilép az életemből, és szar lesz minden.:'( Én nem akarom ezt.:S Most mit csináljak?
16/L
ne legyél már ilyen parás...mondd hogy igen, ha össze akarsz vele jönni.
ilyen alapon soha ne gyere össze senkivel, hiszen egyszer mindenki otthagyhat. nem tudhatod hogy mi fog ebből kialakulni.
ha ennyire szereted, egyértelmű a válasz: igen.
hisz ő is szeret, és mi a jobb annál minthogy beteljesedik a szerelmetek és együtt vagytok? örülj neki hogy szeret, és ne várd meg amíg elhappolják előled. szeritnem is merj lépni, hiszen ha mindig arra gondolsz hogy elveszíted, sose leszel boldog. ne gondolj erre! élvezd az életet. :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!