Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irtóznak a rocker csajoktól manapság?
Én is Rammsteint hallgatok, azonkívül Sabaton, Amon Amarth, ilyesmik is jöhetnek, mégse látszik az öltözködésemen se;) Meg úgy alapjáraton a külsőmön se. Nőiesnek tartom magam, és mások is engem. Jókat szoktam röhögni, senki nem nézi ki belőlem, hogy ilyeneket hallgatok.:D
19/L
A Linkin Parkos vagyok :D
Mondjuk belőlem se nézik ki... igaz osztálytársaim sem tudják mit hallgatok, de a fél osztály Dubstepet hallgat, ami szerintem nem zene... Dubstepet énis tudok csinálni: kimegyek a konyhába és összeverek két fedőt :D
Szerintem a zene teljesen más: Hangszerekből szóló hangok összessége, nem az, hogy megnyomom a PLAY gombot :D
Attól függ milyen rockot hallgatsz.Ha Linkin Park,akkor megértem a reakciót,én se bírom:S
De ha viszont elég kemény punk-hardrock irányzatú vagy,akkor viszont ne az általános szinteken keresgélj barátot,mivel ezek így-is úgy-is diszkózni fognak,és elítélik a merőben más embereket.Én pl. csak rocker,"hungarista" lányokkal találkozom.Ezért ez valóban általánosítás...:)
Nem érdekel engem, mivel hót süket vagyok bármiféle zenéhez is.
A legrosszabb esetben is itt vagyok neked én kérdező...
Én rühellem a mai zenéket,megmaradtam a 80-90 es évek rock számainál. Viszont ha elémfut egy tizenéves tinip.csa azzal hogy de szereti az AC/DC-t ,akkor kapásból pózernek tartom,mivel az ilyen általában egy számot sem tudna megnevezni,csak úú a fiúk szeretik a rockot hallgató lányokat és akkor előadja hogy "úú de jó ez meg az a zenekar",közben egy számot nem hallott tőlük. Úgy mint amikor jön oda a lány,aki életében kétszer látott számítógépet azzal hogy ő "gamer csaj" és "kocka"
Ha valamiből kevés van,és annak a kevésnek a fele csak játssza a fejét,akkor a nehéz a maradékot komolyan venni.Én ezért kerülöm a "rocker" csajokat,mivel nem tudni,hogy valóban rocker,vagy csak egy pózer,és nem éri meg az erőfeszítést,ekkora rizikófaktorral,mert ha még egy ilyen megjátszós rockerrel kell találkoznom,végleg elvesztem a hitem az emberiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!