Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy hülye kérdés, de fiúk: Ti hülyének néztek egy lányt, aki sok smileyt használ?
Nem akarom, hogy mások egy kis hülye p.csának nézzenek, épp ezért a kérdések kiírásakor nem is szoktam smileyt használni. Elegem van azokból, akik csak azért titulálnak másokat idiótának, mert sok smileyt használ. De mondjuk így msn-en, esetleg facebook chaten sokszor használok hangulatjeleket és hát nem tudom, szerintetek emiatt az illető azt hihetné rólam, egy buta kis liba vagyok? Mondjuk ha számít, általában kiírom normálisan a szavakat, szóval még nem is használok ilyen "vok", "mek", stb. kifejezéseket. Egyedül a pillanatot szoktam pill-nek írni.
Ez gáz?
14l
18:47 Én is, csak én általában a shiftp változatát :D
19:18 Nekem mondod? :/ Ahogy facebookra belépek, az első szembeötlő dolog, amit meglátok, mit tudom én: Matekóóóóraaaxddddddddddddd:DDDDDDDDDDDDDDDD:PPPPPPPPPPPPPPPPPP(((((((((((((((:>_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!