Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves lány 20 éves fiu vélemények? Miért igen és miért nem?
Én max két évvel fiatalabb vagy öregebb lánnyal jönnek össze de 6 év, hát.
Hát igen ha a barátod nem érzi cikinek, de egy 20 évesnek már inkább nőkkel kéne foglalkozni nem kislányokkal.
De én azt mondom neked ne ránk hallgass hanem érezd vele jól magad.
Ha összeilletek akkor örökké is tarthat, de az is előfordulhat hogy nem.
Mindenesetre én szorítok nektek!
:)
Igen, miért ne? Én 15vagyok a csávóm 24..és akkor mivan? Most lesz 8hónapja h együtt leszünk.:* ;) Van olyan ismim ahol a csaj 17 a srác 25.:) A kor csak egy szám.:) Ez hülyeség h csak meg akarja dugni..arra nem gondoltok h talán szereti? -.- Ne hallgass a negatív véleményekre, ha te Ô vele akarsz lenni hát hajrá.:)) Sok szerencsét.!
15L
"csávóm", "ismim", "A kor csak egy szám.:)"
Nincs több kérdésem...
Ki az a szánalom férfi aki 24 éves létére egy 15 éves kislánnyal jár???
Lehet lepontozni de szerintem ez szánalmas...
Hát lehet, hogy papíron 15 a csaj, de agyilag szerintem még 10 sincs. A fiú szemszögéből nézve elég gáz hogy akkora balfäsz, hogy csak kislányoknál van esélye.
#4,7
Látszik, hogy még csak egy kis éretlen csitri vagy, aki azt hiszi, hogy menő lesz, csakmert egy nála 9 évvel idősebb pasija van. Fogadok, hogy fél éven belül kiírod ide a kérdésed, hogy "Az abortuszhoz lehet valamilyen támogatást igényelni?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!