Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "ne haragudj" üzenetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "ne haragudj" üzenetekre mit kell válaszolni?

Figyelt kérdés

1.most egyből bocsásson meg az ember?

2.vagy örüljek is neki, mert olyan gyönyörűt írt(de tényleg látszik, hogy igyekezett)

3. vagy fenyegetőzzek, hogy legközelebb ilyen ne legyen, vagy jövök én is egyel?

4. vagy hagyjam figyelmen kívül? és beszéljek másról?

Szóval nem akarok olyannak tűnni, mint aki ennyivel el lehet intézni, de olyannak sem, aki meg van sértődve, tehát valóban sikerült átverni. Olyasmit éreztetnék, hogy annyira amúgy sem hatott meg, de rosszul esett. viszont ebből meg azt vonná le, hogy velem lehet szórakozni.

2012. okt. 8. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Utalj a válaszodban arra, hogy megbocsátasz, de legközelebb nem lesz ennyire egyszerű kiengesztelnie!

19/L

2012. okt. 8. 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:
ebben az a rizikós, hogy ha legközelebb így alakul megint, akkor ezzel magamnak ások kelepcét, hogy legközelebb meg balhéznom kell rajta.
2012. okt. 8. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ,hogy mi miatt kellene megbocsájtani!Ha valami nagyon komoly dolog,akkor mindenképpen beszéljétek meg és eldöntöd,hogy megéri-e megbocsájtani!Mire utalsz azzal,hogy sikerült átverned?
2012. okt. 8. 13:46
 4/10 A kérdező kommentje:

tehát azt úgy értettem, aki hisztizik,meg balhézik, az ugye egyértelmű, hogy átverésnek érez valamit.

de aki felületesen kezeli a dolgokat, az meg kicsit olyannak tűnik, mintha nem is nagyon érdekelné a másik fél

2012. okt. 8. 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:

szóval akit nem lehet megbántani, az olyan,mintha közömbös lenne kicsit, így a másik fél, nem azt érzi, hogy valakit átvert, hanem, hogy nem számít a másiknak. és az jobban tud fájni.

nem tudom, hogy érthetően sikerült leírnom?

2012. okt. 8. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:

amúgy azzal bántott meg, hogy elhívott vacsizni, és nem jött

és még én hívtam fel, hogy hol van már, és mondta, hogy nem sikerült végeznie ezzel- azzal, bla bla.

utána nem írtam neki semmit, nem reagáltam sehogy.

és utána írta a ne haragudj szép sms-t.

én meg nem akarok úgy tűnni,mint egy szerencsétlen nő, hogy őt várta, és csalódva siránkozok. hanem olyasvalakinek, akinek a vacsi sem, meg ez sem jelentett úgy igazán semmit.

mindenesetre annyit reagáltam most, hogy szép volt az üzi, csak kár, hogy ezért kaptam. és ennyi.

mert még most sem tudom, hogy lovagoljak e a témán?

2012. okt. 8. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem attól is függ, h mit reagálj, h mióta ismered

pl. első randi volt, vagy már 5 éve kapcsolatban vagytok, nem mindegy

2012. okt. 8. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:

még csak pár randink volt, és mesélte már magáról, hogy egy ilyen miatt dobta is az egyik csaj.

viszont én rájöttem arra, hogy ezt most én azért kaptam,mert előtte amikor találkoztunk sokat udvarolt, sokat költött rám, olyan volt,mint aki szerelmes :) és este kérdezte is, hogy én meg lehet nevetek csak rajta. és most szerintem valahol ezzel próbálta ellensúlyozni magát, hogy ő mégiscsak egy vagány srác, aki azt csinál a nőkkel amit akar. szóval szerintem ez lehet a háttérben.

2012. okt. 8. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:

lehet, h így van

beszéld meg vele, hatékonyabb, mint a szőnyeg alá söprés, vagy a megsértődés

mond el neki, neked milyen érzés volt, ott ülni, és várni

és kérdezd meg tőle, h neki milyen volt, mikor emiatt dobták, esetleg nem akarna-e változtatni rajta, mert pl. a jövőben ez téged is zavarna

2012. okt. 8. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:

anno arról beszéltünk, hogy milyen érzés volt neki, hogy ezért dobták

annyit mondott, ha akarta volna kiengesztelte volna a csajt, csak nem akart vele fáradni, annyira azért nem érdekelte a csaj.

amúgy ha megbeszélném, csak azokat sorolja, hogy ő is azthitte hamarabb végeznek, meg bla bla.

tehát ezen én már nem tudok mit többet beszélni vele.

arra meg, hogy miért nem szólt, eleve úgy vette fel a telot, hogy pont most akart hívni, most ért még haza a kulcsot is csörgette a zárban, hogy hallom? elhiszem?

mindenesetre az sms-ben tényleg látszik a lelkiismeretfurdalása.

2012. okt. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!