Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom SOHA nem tudja azt mondani nekem, hogy ne haragudj. Ez mit jelent?
amikor olyan szinten megbántott, hogy már szakítani akarok vele, akkor is csak könyörög, hogy ne hagyjam el, meg nem bír nélkülem élni.
az a megbántás a beteges féltékenysége volt.amitől besokalltam.
de ha kicsi szitukat nézünk....folyamatosan lesegette az iwiwen a csaj ismerőseit, sorra letagadta, és amikor elmondtam neki, hogy benne van az előzményekben, akkor kipirulva elment meginni egy sört. de bocsánat, vagy valami, semmi.

Vannak ilyen emberek,akik nem tudják kimondani,én is nagyon nehezen..nem tudom miért van ez,talán mert szerintem 1 szó semmit nem jelent.Mondani bármit lehet,méh azt is ami nem igaz.Amúgy ne vesd a fejéhez,hogy ezt meg azt láttad,nem tesz jót egy kapcsolatnak ez se,hogy utána nézel,hogy hol járt,majd még mondod is neki,legalábbis nálunk ez van. :)
18/L

ő azért ment el sörözni, mert lebukott és szégyellte magát, hogy előtte meg ordítva tagadta
és hirtelen nem tudta kezelni a helyzetet.
és csak azért néztem a gépébe, mert olyan boldog voltam, hogy minden olyan szép velünk és ezzel akartam magamban feltenni az i-re a pontot, amikor jött a döbbenet. más csajok utáni kíváncsiság.
ami nem lenne baj, ha a nagy szerelemben amit hittem, én is olyan lennék, hogy 100 másik pasit lesegessek a neten
amúgy igazi férfi domináns a haveri társaságban (mondhatni mindenki csak kullog utána)hajlamos az agresszív kitörésekre (nem ver, nem így értem, hanem uralkodik és ezt tűzzel vassal véghez viszi)a könyörgés csak azért van, mert aláásnám az egész önbizalmát azzal, ha ott hagyom a francba

köszönet avatari
senki sem bánt azzal, ha elmondja a saját véleményét, legyen az bármi
de ez e sörös téma már megint :)
amíg bennem egy világ omlik össze a szerelmünkről, és ezt a másik tudtára hozom, akkor többet ér egy sör?
amúgy a párom is hajlamos bevágni ilyen egyszerű nem témához passzoló mondatokat.
de a "ne haragudj" aaaaz nem megy.
MIÉRT? még mindig ez a kérdés.
tippjeim:
mert nem bánta meg
vagy nem tisztel
vagy neki mindent lehet nekem semmit(ahogy fentebb írták)
vagy éretlen és nem tudja, hogy egy kapcsolatban neki is alkalmazkodni kell
vagy....??????

vagy éretlen, és........nincs tovább
majd megérik
vagy lerészegedik
mindegy is
Túl sokat gondolkodsz, az élet ennél sokkal egyszerübb dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!