Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan dolgokra, hogy "nagyon kedvellek", "hiányzol" stb. a barátom miért egy "tudom"-mal felel?
Figyelt kérdés
Persze ő is szokta mondani, és én sem szoktam túlzásba vinni, friss a kapcsolat, csak párszor mondtam ilyesmit eddig. Mondjuk van amikor mondja aztán homlokon puszil, mégs nekem furcsa, olyan mintha csak én lennék oda érte és ő tisztában van ezzel. Vagy nektek nem igy tűnik?2012. okt. 8. 06:25
1/4 anonim válasza:
Én is szoktam a barátnőmnek ezt mondani, .. Ez olyan fiús dolog, nincs jelentősége...
2/4 anonim válasza:
Ezt így szoktuk, és közben azt gondoljuk: Hódolj!
Neeem! :) Csak arról van szó, hogy a nők rendszerint szavakkal kommunikálnak szívesebben, a férfiak inkább mint "a tettek embere" informálnak, ha hasonló indíttatások fogalmazódnak meg bennük. Persze csak többnyire. Magamról tudom, hogy a szóban kedveskedés mindig valahogy hülyéskedőnek tűnik nekem, amikor én csinálom... Az okát nem tudom, de valahogy szerencsésebb is így. Ha egy ajtót javít meg merő szeretetből, akkor azért. Ha vesz egy kis dobozt benne gyűrűvel, akkor azért. :)
3/4 anonim válasza:
A barátommal én 14 hónapja vagyok együtt, és 1 éve együtt is élünk. Én mindig mondom neki, hogy szeretem, imádom stb én romantikusabb típus vagyok. Szeretném hallani, hogy ő is viszont mondja, hogy szeret vagy hiányzom neki vagy valami. De ő nem az a bókolós típus. Kb havonta 2xer ha mond valami szépet :D Persze érzem, hogy szeret hisz mindent megad nekem, sokat ölel és csókol, de szóban sosem fejezi ki. Bókolni se nagyon szokott pl hogy milyen szép vagyok vagy valami nem nagyon mond ilyet. Baromi jó pasi és nem csak az én szememben, rengeteg nője lehetne, neki mégis 23éves létére én vagyok az első komoly kapcsolata. (Előttem csak 2-3 futó kaland volt) Látom, és mikor rákérdeztem nagy nehezen be is vallotta nekem, hogy lényegében szégyellős :D nem mer vagyis cikinek érzi kimondani a dolgokat vagy bókolni. Zavarban van ennyi idő után is. Nem tud bókolni...nem megy neki és ahogy elnézem ez nem sűrűn fog változni :D De nem zavar...tudom hogy ilyen és kész. Az én szeretlekemre és egyéb "bókolós" mondandómra is általában az a reakció, hogy "én is" vagy "tudom" :D 20/L
4/4 A kérdező kommentje:
jajj de jó:) köszönöm a válaszokat, megnyugodtam hogy sok fiú ilyen
2012. okt. 8. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!