Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? ( ex-pasi ügy)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? ( ex-pasi ügy) hiányzik és nemtudom mittegyek.

Figyelt kérdés
2 év és 4 hónap után szakitottunk az elsö szerelmemmel. Többször mentünk szét elöször ö akarta és akkor kb 3 hét szünet volt és utána ö akart velem békülni, aztán most utoljára én mondtam ki h legyen vége. ez volt április elején. aztán kb 1 hónapig nem beszéltünk és utána megint keresett és talákoztunk jol éreztünk együtt magunkat azt mondta szeret és nem tud mással lenni, neki volt akkor bnöje akivel szakittott is utána. szo volt rola h ujra összejövünk csak utána összevesztünk nagyon - azt hozzáteszem hogy nagyon sokat veszekedtünk a kapcsoltaunk alatt ezért is lett vége- és akkor veszekedve váltunk el és félek h örökre. Ö nagyon haragszik rám , letörölt msnröl, nem is beszélünk, ugy megy el mellettem az utcán mintha semmisem lett vna köztünk. Nekem nagyon hiányzik és néha azt érzem h énis neki annak ellenáre hogy nem találkozunk.És olyan befejezetleül lett vége az egésznek. Neki 2 hónapja barátnöje van és csak azt kivánom h boldog legyen ha nem is velem. Én probáltam más fiuval de vhogy mindig ö hiányzik. mindketten makacsak vagyunk és én félek öt kereseni, várom h ö keressen mert eddig mindig megtette, nemtudom h mit tegyek.. de tudom ha ö az iagzi eygszer uygis visszajön hozzám. és nem tudom eldönteni h szeretem még vagy inkább csak a megszokás, mert néha azt érzem h jobb nélküle máskor meg hiányzik. Mit tegyek? Volt már vki hasonlo helyzetben?
2009. aug. 5. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni. Azt igy nem lehet megállapítani hogy ki okozta a veszekedéseket és miért. Nekem volt olyan barátnőm még anno hogy ezzel játszott hogy otthagy és majd ha visszakönyörgöm magam akkor ő lesz a főnök. 1-szer el tudta játszani de másodszor nem sikerült neki. De most még a 2. nőt hagyná még ott miattad, szerintem felejtsd el és az idő megoldja. Pár hónap múlva jó lesz másik férfival is.
2009. aug. 5. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
semmit felejstd el. ne fuss utána. megalázó. majd jön másik.
2009. aug. 5. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
ő okozta a veszekedést féltékenykedés miatt.. de nemtudom most mért utál ennyire, annyira rossz:(
2009. aug. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!