Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog gondolni rólam a leendő párom ezekért?
Figyelt kérdés
Hát, csak azért gondolkoztam el ezen, mert még nem volt komoly párkapcsolatom, sokat gondolkodok vajon miért és már odáig süllyedtem ebben a mélyre ásásban, hogy azt gondolom, lehet azért nem kér belőlem senki többet, mert túl furcsának tart. Én olyan magamnak valóbb vagyok, nem vigyorgok minden pasival, aki kedves velem, sőt még irritál is, ha túl nyomakodóak. Én nem várom el, hogy fussanak utánam a férfiak, kifejezetten idegesítenek az udvarlók, ha vannak. Ismerkedésnél nem szeretem a romantikát annyira, szóval ilyen virágokat hozok meg hasonlók. Nem tudom, nem az én műfajom. Persze a párommal kettecskén magunknak, de akkor sem azt a nyugodt, nyali-fali stílust szeretem. Sokan azt mondják, hogy az érzelem kimaradt belőlem, pedig nem igaz. Csak szeretek inkább egyenes maradni, hogy ne érhessen sok csalódás érzelmi szinten. De amúgy sem voltam sosem ilyen érzelgős. Ja, meg még zenében is inkább az erősebbik műfajt kedvelem. Lehet, ezért nincs kapcsolatom? Mert hosszútávon túl unalmas vagy visszafogott lennék? Vajon lesz aki ezek ellenére szerethet majd? Tudom, ti ezt nem tudhatjátok előre, csak úgy mit gondoltok róla? Köszönöm a választ mindenkinek! 18/L2012. okt. 7. 22:47
11/11 anonim válasza:
A leírtak alapján semmi gond nincs veled, bizonyos tulajdonságok még kifejezetten előnyösek is szerintem. Persze tényleg úgy van, ahogy egy korábbi válaszoló írta, ennyiből nem lehet megismerni egy embert, és nyilván az sem mindegy, hogy külsőre milyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!